Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi zajlik le benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik le benne?

Figyelt kérdés
Régen mikor megismertük egymást, szimpatikusak voltunk egymásnak, flörtöltünk, de nekem volt barátom. Azóta változott a helyzet. Egy ideje szingli vagyok és három hete találkozgatunk, filmet néztünk. És csókolóztunk, meg cirógatott. Megkérdeztem tőle mi lett volna két évvel ezelőtt ha szingli vagyok, ő rávágta, hogy de nem voltam az. Megkérdeztem, hogy most mi lesz, ő visszakérdezett hogy az érdekel-e hogy lesz-e belőle valami komoly és mondta hogy még egy kicsit ülepednie kell a dolognak, ami eddig történt.
2015. nov. 23. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nos, pasiknál általában ez tényleg azt jelenti, h idő kell neki, esetleg most ért véget egy kapcsolata? Kicsit várj, aztán ha mégse akar semmit, akk hagyd, mert valszeg nem is fog és annál jobban fog fájni.
2015. nov. 26. 22:32
 2/2 A kérdező kommentje:
régóta nem volt senkije és sokan átverték mostanában, úgyhogy ezért bizalmatlan másokkal.
2015. nov. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!