Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottunkba barátommal. Visszaadjam neki azokat a dolgokat, amit kaptam tőle?
Sztem azt nem kell, az csak egy szimbólum. Ha szimbolikusan visszaadod, az kicsit melódramatikus, de esetleg megkérdezheted, hogy kéri-e.
Amit válaszol, annak megfelelően tegyél majd.
Férfiként soha nem kértem vissza semmit és nem is adtam vissza semmit.
Ha egyszer a másiknak neki adtam valamit, akkor az övé. Azt csinál vele, amit akar.
Nem kell visszaadni sztem csak akkor, ha kifejezetten kéri, h ezt és ezt add vissza.
Mit is kezdene pl egy női szoknyával v fehérneművel pl.?
Kizárólag ékszert lenne logikus viszaadni, de azt csak olyat, amit már írtak: a gyűrűt amivel még a nagyapja jegyezte el a nagyanyját, stb. Csak ilyeneket.
Minden más maradhat, hiszen mi a szart kezdene a dolgokkal? Adja oda majd a következőnek? Saját magamat húznám le a WC-n, ha ilyesmire vetemednék férfiként, hogy visszaköveteljem az ajándékokat. Ennyi erővel a közös programok belépőinek árát is behajthatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!