Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaadjam az ajándékot, ha nem lett a dologból semmi?
Van egy férfi, akivel már néhány hónapja látásból ismertük egymást - reggelente munkába menet láttuk egymást, pár nap múlva már mosolyogtunk és köszöntünk egymásnak, utána pedig elkezdtünk pár szót váltani. Nem sokára számot cseréltünk, elkezdtünk sms-ezni, megbeszéltük az első találkozót.
A randira ajándékkal jött - egy órát kaptam tőle. Nem akartam elfogadni, mert kellemetlenül érzem magam, ha valaki ismeretlenül költ rám, de nem hagyta, hogy visszautasítsam. Csakhogy, mint hamar kiderült, egyáltalán semmi közös nincs bennünk, nem tudunk miről beszélgetni. Összesen kétszer találkoztunk, ennyi volt. Visszaadjam az órát, amit kaptam tőle?
Nem akartad elfogadni de ő ragaszkodott hozzá",mondd neki,hogy szeretnéd visszaadni.
Szerintem azt mondja majd,hogy tartsd meg
Ugyan, mi rossz van ebben? Miért baj, ha valakinek szimpatikus vagy és ad neked valamit? Nem hogy örülnél neki. Komolyan nem értelek. Ő azt örömmel, szívből adta. Szerintem szomorú lenne, ha vissza akarnád adni neki. Csak tudod már hordani, nem? Minimális esély van rá, hogy megbánta, de ha vissza is adnád neki, mit csinálna egy női órával?
Főleg ha férfi, számíthatott arra is, hogy esetleg nem lesz az egészből semmi, ennek tudatában adhatta neked, örömmel. Én is szívesen fejezném ki egy nekem tetsző lánynak így a tetszésem, csak úgy akár, ha úgy adódna.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!