Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszaadjam az exemnek azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaadjam az exemnek azokat az ajándékokat, amiket tőle kaptam?

Figyelt kérdés
Eredetileg nem gondoltam rá, hogy visszaadom neki, de ő egy csomót visszaadott, különösen olyanokat, amiket én csináltam. (Nem adott vissza minden ajándékot, csak egy részüket.) És egyébként ő kérte ezeket, hogy csináljak neki. Nagyon rosszul esett, hogy visszaadta... Én is eltettem egy dobozba azokat a dolgokat, amiket tőle kaptam még akkor, amikor szakítottunk (4 hónapja), de se kidobni, se visszaadni nem akartam neki. Természetesen nem is kérte. De ez most annyira rosszul esett, hogy komolyan elgondolkoztam ezen.
2015. ápr. 17. 15:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ne!

Az ajándék!

2015. ápr. 17. 15:31
 2/14 CptTomato ***** válasza:
Felejtsd el majd ha a következő "társad"(bocs de nem derült ki milyen nemű vagy) ... szóval akövetkező társad kéri akkor dobd ki addig meg minek...te kaptad az a tiéd.
2015. ápr. 17. 15:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod, visszaadod, ha nem, hát nem.
2015. ápr. 17. 15:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Én se kértem, hogy adjon vissza bármit is, és nagyon megbántott ezzel. Egyébként nő vagyok.
2015. ápr. 17. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne add vissza. Az ajándékot nem illik. Ő elég nagy bunkó, hogy visszaadta, ne legyél te is olyan mint ő...
2015. ápr. 17. 15:35
 6/14 CptTomato ***** válasza:
Az az ő bunkósága....de lehet csak úgy érezte hogy nem lenne jó ha megtartaná és kidobni pedig nem akarta.
2015. ápr. 17. 15:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Közelítsd meg praktikussági szempontból , nem kell tudni az előéletéről az ajándékaidnak az új kapcsolatod megkapja . Azok a tárgyak amik nem kellenek add tovább vagy a szemetesbe tedd be .
2015. ápr. 17. 15:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy szükségem van-e az ajándékokra, vagy hogy mit csináljak, ha nem adom vissza... Hanem az, hogy legyek-e tahó, sértsem-e végig azzal az exemet, hogy visszaadok neki mindent, amit tőle kaptam?
2015. ápr. 17. 15:41
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Gyerekes dolog visszaadni. Ne süllyedj az ő szintjére. Ha nem akarod már látzni a cuccokat, akkor vagy dobd ki vagy add oda őket vkinek.
2015. ápr. 17. 15:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre jutottam, hogy attól, hogy ő bunkó, nekem nem feltétlenül kell annak lennem. És nagyon megbántott.
2015. ápr. 17. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!