Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaadjam az exemnek azokat az ajándékokat, amiket tőle kaptam?
Figyelt kérdés
Eredetileg nem gondoltam rá, hogy visszaadom neki, de ő egy csomót visszaadott, különösen olyanokat, amiket én csináltam. (Nem adott vissza minden ajándékot, csak egy részüket.) És egyébként ő kérte ezeket, hogy csináljak neki. Nagyon rosszul esett, hogy visszaadta... Én is eltettem egy dobozba azokat a dolgokat, amiket tőle kaptam még akkor, amikor szakítottunk (4 hónapja), de se kidobni, se visszaadni nem akartam neki. Természetesen nem is kérte. De ez most annyira rosszul esett, hogy komolyan elgondolkoztam ezen.2015. ápr. 17. 15:29
11/14 anonim válasza:
"Hanem az, hogy legyek-e tahó, sértsem-e végig azzal az exemet, hogy visszaadok neki mindent, amit tőle kaptam?"
Nézd, ha ő visszaadta, amit tőled kapott, ne legyenek illúzióid, nem okozol neki nagy szívfájdalmat azzal, ha te is visszaadod amit tőle kaptál.
Ezen feleslegesen túráztatod magad.
12/14 anonim válasza:
Szerintem ne add vissza őket, attól, hogy ő valószínűleg szándékosan megsértett, légy te a különb :)
Ne rágódj a múlton, :)
13/14 A kérdező kommentje:
Nem adott vissza mindent, csak a személyesebb dolgokat.
2015. ápr. 17. 17:12
14/14 A kérdező kommentje:
Nem rágódok rajta, csak először nagyon rosszul esett, tényleg megbántott és én is meg akartam őt bántani. De mostanra lenyugodtam, nem vagyok hajlandó foglalkozni ezzel. Csak még sosem kaptam vissza ajándékot, és tőle különösen nem vártam ezt.
2015. ápr. 17. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!