Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt párod keresett már meg titeket újra?
Egyik nap egész érdekes dolog történt, megkeresett egyik volt barátnőm chaten, akivel már vagy 2 éve szakítottam, csak szimplán érdeklődött hogy hogy vagyok.. azóta nem beszéltem vele, nem is haraggal váltam el tőle..
Akikkel történt már ilyen, mi volt? Vagy aki kereste már fel volt párját, az miért tette ennyi idő után?
Igen. Néhány hónappal a szakításunk után, amikor lemondtam a mobiltelefon előfizetést, ami az én nevemen volt, de ő használta (és nem fizette).
Mivel éppen aludtam és akkor hívott, hirtelen azt sem tudtam, hogy ki a tököm az; csak mondta a magáét aztán letettem. Mondjuk haraggal váltunk el egymástól, mert egy ordas nagy ribizli és lekoptattam.
Szia, nálam is ez van/volt. 3 évre rá több ízben is megkeresett. És bocsánatot kért az akkori hanyag viselkedéséért. ( Én szakítottam. ) Az, hogy miért teszi, tette azt sajnos én sem tudom. Egy éve újra akarta kezdeni, de mondtam neki, hogy nem lehet, mert van egy kialakulóban levő kapcsolatom (akivel azóta is együtt vagyok). Aztán rá két hétre ő is becsajozott. Azóta szakítottak és jött a bocsánatkérés és a legyünk barátok szöveg. Mondtam, hogy nincs ellenemre. És közölte, hogy örül a boldogságomnak (amit szerintem nem gondolt komolyan, de ki tudja). Nem váltunk el haraggal, csak én nem fogom azt hagyni, hogy újra megalázzon. Sajnos, szerettem őt. Ha eszednél vagy, nem hagyod hogy újra kezdjétek azt, ami már rég bedöglött. Barátsággal alapjáraton nincs gond, csak ha nem viszik túlzásba. Légy okos, mert lehet, hogy ő újra kezdené. De előtte is volt oka, hogy miért szakítottál. Ezt tartsd fejben.
Aztán informálj, mi lett a végkifejlet.
26L
Engem másfél éve dobtak ki... azóta se kell senki. Nagyon szerettem a lányt. Soha nem keresett meg, és én sem tehetem.
A kapcsolatunknak azért lett leginkább vége, mert meghalt a lány anyja. Imádtam őt, szerettem, jóban-rosszban mellette voltam. De a tiltás végett elhagyott.
Az én életem is nagyon szar lett, de szerintem az övé is.
Tudom, hogy nem tudna újra szeretni, bár ezt baromságnak tartom, hiszen a szerelem szívvel történik, nem pedig aggyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!