Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veled, hogy évek után keresett meg a volt párod békülés miatt?
Nem.. De "használt zoknit nem veszek fel.."
Vagyis.. Ha 1x elment 2. nem kell.. Bármilyen jó lenne...
Én pár év után (nagyon csúnya szakítás) felkerestem (igaz nem személyesen) és békejobbot nyújtottam.
Úgy voltam vele, hogy ami volt elmúlt, ha mindent nem is bocsájtottam meg neki (van amit talán soha nem is fogok) de ezt az ügyet ha utólag is békével zárjuk le. Szóval egy beszélgetős "mi van veled", majd "szia, vigyázz magadra" hangnemű beszélgetést megejtettem volna. Ő volt aki rettentő aljas módon viselkedett, mégis női felsőbb rendűségének teljes tudatában az orrát felhúzva közölte, hogy nincsen mit mondania.
Szóval megpróbáltam, nem jött össze a békekötés :)
Pedig tényleg csak ennyit akartam, a társaságát nem keresném az biztos :)
Úgy történt, hogy felhívott...
Majd írt, majd felhívott..
Minden évben megprőbálta, az esküvőnk elòtt 1 hőnappal könyörgött, hogy ne menjek hozzá a férjemhz, mert ő szeret...nem baj hogy 8 éve nem voltunk egy pár, és ő csalt meg...
Előző
Igen volt.
Szakítás után 2 évvel próbálkozott a hölgyemény egészen magas lóról. Miután kidobtam, mert megcsalt.
Természetesen nagyon meg volt sértődve, amikor a dúrva szakításunk után még durvább elutasítást kapott plusz kifejtettem neki az alattomosság, az aljasság és a gerinctelenség fogalmait, amelyek után egy picit leszállt a magas lovacskáról.
És szépen visszakullogott oda ahová jött.
Ez kb 2010-ben volt. Azóta hála a jó Istennek még csak nem is hallottam felőle :D
Az akkori vendettám nagyon szépre sikerült. És nem bántam meg semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!