Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor veled szakítanak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor veled szakítanak, szoktál azon gondolkozni mit rontottál el?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
nem igazán, főleg ha nem rontottam el semmit.
2016. ápr. 26. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha el sem gondolkodsz rajta, akkor nem is fogsz tanulni a hibáidból. Mindenkinek vannak hibái, már csak az a kérdés, hogy önkritikája is van-e mellé. Mert akinek nulla önkritikája van, az nem is gondolkodik a hibáin (mint pl. az első).
2016. ápr. 26. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Eddig én szakítottam mindig.
2016. ápr. 26. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos nincs kivel szakítanom, pedig ha lenne, megtenném.
2016. ápr. 26. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván. Végiggondoltam, miért lehetett ez, még ha csak arról volt is szó, hogy kiábrándult, akkor mégis, mi történt, ami idáig vezetett és hogyan akadályozhattam volna meg, ha valami konkrét dolog miatt, akkor meg azt értékeltem át magamban. Ezek szerintem hasznos leckék, ezekből sokat tanul az ember, fejleszti magát, még ha fáj is, de a végeredmény egy tökéletesített önmaga lesz- úgymond egy 2.0 kiadás :D

Persze, vannak azok az esetek is, amikor ugyan a másik fél szakít, de ő volt a hunyó egyébként is (mint pl egyik exem, aki ugyan kegyetlenül csúnyán szakított, de végül kiderült, hogy megcsalt, többször is), de itt is végig lehet gondolni a magunk hibáit- miért nem vettük észre, ismét, hogyan jutottunk el idáig, bennem mi volt a gond, hogy őszinteség helyett sunnyogott, vagy nem tudta velem ezt megbeszélni, stb.

Az egyedüli hasznos dolog szerintem a szakításban az ez a rész, amikor el tudsz gondolkodni saját magadon és az elmúlt kapcsolaton, helyre tudod tenni magadban a dolgokat és miután ezt lezártad, kicsit megváltozva, fejlődve lépsz egy új jövő felé.

2016. ápr. 26. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Én a mostani szakításomnál (ez lesz az első) biztos nem fogom végiggondolni. A barátom szakított velem, miszerint ő már nem szerelmes. Egyik napról a másikra lett ilyen, rá másnap csinálta hogy előző éjszaka azért még lefektetett.

Itt nem én vagyok a hibás, a barátom egy gyökér, aki hónapokig rejtegette a valódi énjét.

2016. ápr. 26. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem egyszer szakítottak fél év után, mondván hogy ő nem tud belém szeretni pedig minden megtettem érte (első barátom volt), azonban szerelmes én sem voltam. Akkor nagyon sokat rágódtam, hogy miért nem szeretett, de mára már örülök neki hogy vége lett, nem illettünk össze egyáltalán és tudom hogy nem bennem volt a hiba, benne sem, egyszerűen csak nem passzoltunk.
2016. ápr. 26. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze, de nem abból indulok ki, hogy "biztos én csináltam valamit szarul". Végiggondolom az eseményeket, igyekszem minél több emberrel megbeszélni, összevetem az elhangzottakat.

Volt már olyan kapcsolatom, ahol egyértelműen én csináltam rosszul a dolgokat, és olyan is, ahol a legnagyobb hibám az volt, hogy nem feküdtem le első randin a lánnyal, aztán nem dobtam. Megtehettem volna, nem tettem. Jól rá is fáztam.

2016. ápr. 26. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, eddig mindig én szakítottam.
2016. ápr. 26. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam, utólag meg kiderült azért csalt meg, mert pasi mellé szerett magának "barátnőt" is tartani 😂
2016. ápr. 26. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!