Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most mit tegyek? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

5 évig voltunk együtt. Mikor vele vagyok nem akarok vele lenni, mikor nem vagyunk együtt, akkor belehalok.. édesapám most hunyt el, ő kb azt mondta csak sajnálatból volt most velem (3 hónapja külön voltunk..) és hogy hagyjam békén.. most mit kéne tennem? Kapcsolat függő vagyok (?!) Be vagyok pánikolva, hogy egyedül kell lennem, hogy egyedül maradok...

L21, F22

2016. ápr. 15. 21:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Mikor megírtam neki, hogy apa elment, bejött hozzám, próbált vigasztalni, meg elmentünk helyekre, de arra gondoltam 'eltudom játszani életem végéig, hogy boldog vagyok vele, mikor nem?'... aztán rá 1 hétre azt mondta, hogy csak megsajnált..
2016. ápr. 15. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen. Elég nehéz kilépni egy kapcsolatból, tipikus női viselkedés, hogy inkább tűrünk minthogy változtassunk. Nekem az első 2-3 hónap volt nagyon nehéz, de egy hosszabb párkapcsolat után egyedül már soha nem olyan mint előtte, amikor még nem volt senki.

Valahogy próbáld meg túltenni magad rajta, legyél a barátokkal vagy találj valami elfoglaltságot magadnak aztán majd enyhül az érzés. Nekem a barátaim sokat segítettek. Tudom, hogy egyedül nem az igazi de mégiscsak egy különálló egyedi ember vagy, valahogy tudnod kell létezni önállóan is.

Lehet azt hiszed, hogy könnyű ezt leírni, de nem. Csak valahogy a saját példámon keresztül próbálok segíteni.

2016. ápr. 15. 22:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, csak hiába vagyok barátokkal, vagy bármi, akkor is ő jár a fejemben, csak sírok, aludni nem tudok, reszketek.. :(
2016. ápr. 15. 22:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Illetve, nem értem, most szeretem, vagy nem szeretem, vagy mi történik?
2016. ápr. 15. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. En is hasonló helyzetben voltam, csak mi tavkapcsolatban éltünk, de akárhányszor a kapcsolatunk végen átjött, mar azon gondolkoztam mikor megy haza. Amugy meg hiányzott. Na igen. Szoval en szakítottam vele, nagyon rossz érzés, de tul lehet jutni rajta. Meg nincs egy hónapja se hogy szakítottunk, o meg mar mással van, szoval ugy latszik ennyit ért a kapcsolatunk. Jol tettem hogy kiléptem belőle. Neked is ezt javaslom, valahol var rad a boldogság!
2016. ápr. 16. 05:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy voltam vele, hogy itt van és hogy mikor megy haza stb.. mi 4 hónapot külön voltunk most, összejöttünk 2 hétre, majd lelépett, miután kihasznált :(
2016. ápr. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!