Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Hogyan dolgozzam fel?
5 évig voltunk együtt. Mikor vele vagyok nem akarok vele lenni, mikor nem vagyunk együtt, akkor belehalok.. édesapám most hunyt el, ő kb azt mondta csak sajnálatból volt most velem (3 hónapja külön voltunk..) és hogy hagyjam békén.. most mit kéne tennem? Kapcsolat függő vagyok (?!) Be vagyok pánikolva, hogy egyedül kell lennem, hogy egyedül maradok...
L21, F22
Hát igen. Elég nehéz kilépni egy kapcsolatból, tipikus női viselkedés, hogy inkább tűrünk minthogy változtassunk. Nekem az első 2-3 hónap volt nagyon nehéz, de egy hosszabb párkapcsolat után egyedül már soha nem olyan mint előtte, amikor még nem volt senki.
Valahogy próbáld meg túltenni magad rajta, legyél a barátokkal vagy találj valami elfoglaltságot magadnak aztán majd enyhül az érzés. Nekem a barátaim sokat segítettek. Tudom, hogy egyedül nem az igazi de mégiscsak egy különálló egyedi ember vagy, valahogy tudnod kell létezni önállóan is.
Lehet azt hiszed, hogy könnyű ezt leírni, de nem. Csak valahogy a saját példámon keresztül próbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!