Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi tévő legyek? Hogyan dolgozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Barátommal 5 év után szakítottunk. Először újra akarta kezdeni, majd meggondolta magát.. 2 hete már, hogy nem akar velem lenni, de én teljesen kivagyok. Sírok, nincs kedvem semmihez, öngyilkos gondolatok is felmerültek már. Bár nem értem magam, amikor vele voltam, sokszor nem akartam vele lenni, kirázott a hideg, mikor megcsókolt, stb.. most pedig igen. Hiányzik, hogy átöleljen, hogy azt mondja szeretlek, stb.. nem akarom, hogy mással legyen.

Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek? Mi ez az egész?

20L, 21F

2016. febr. 15. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Pazichológus vagy új hobbi, több idő családdal, barátokkal...
2016. febr. 15. 10:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcsolatban milyen pszichológushoz lehetne elmenni?
2016. febr. 15. 10:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress barátnőket aztán sipirc partyzni.
2016. febr. 15. 10:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Barátaim sajnos nem sokszor érnek rá, bulizni nem szeretek.
2016. febr. 15. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor igazából ez a te bajod: magányos vagy, jó szóra vágysz, törődésre. Nem a volt a pasidra!

Keresd te a barátaid, hívd el őket akkor, mikor ők ráérnek, építs ki új kapcsolatokat.

Foglald le magad, ha nem unatkozol, nem érsz rá agyalni.

Iratkozz be tornázni, járj futni, tanulj nyelvet, vállalj túlórát, csak ne ülj otthon depizve!

2016. febr. 15. 10:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Amikor a barátaim ráérnek, velük vagyok. Bár nincs túl sok barátom, akikkel személyesen is találkozhatnék (1-2) és alig érnek rá, messze laknak.

Félek emberekkel ismerkedni, új helyre menni, stb.. :(

2016. febr. 15. 10:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz tenni ellene, ha nem akarod feldolgozni és elfelejteni és semmilyen ötlet nem jó, mindenre van kifogásod, hogy miért nem, akkor menj haza, zárkózz be a szobába és sajnáltasd magad. Még véletlenül se próbáld meg elterelni a figyelmedet vmi új hobbival, sporttal, olvasással...

29N

2016. febr. 15. 10:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Én próbálnám, de nem érzem magam hozzá elég erősnek
2016. febr. 15. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pszichológus dolog netto baromság. Nem fog csinálni veled semmit. Felesleges.

Ezt ki kell heverni, beszélgess emberekkel, kapcsolódj ki, ismerkedj.

20 évesen belemerülni az önsajnálatba nem egészséges.

2016. febr. 15. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: nem kell bulizni menned. Egyszerűen olyan emberre van szükséged, aki segít neked ebben az időszakban. Ha keresel, akkor találsz is.
2016. febr. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!