Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi tévő legyek? Hogyan dolgozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Barátommal 5 év után szakítottunk. Először újra akarta kezdeni, majd meggondolta magát.. 2 hete már, hogy nem akar velem lenni, de én teljesen kivagyok. Sírok, nincs kedvem semmihez, öngyilkos gondolatok is felmerültek már. Bár nem értem magam, amikor vele voltam, sokszor nem akartam vele lenni, kirázott a hideg, mikor megcsókolt, stb.. most pedig igen. Hiányzik, hogy átöleljen, hogy azt mondja szeretlek, stb.. nem akarom, hogy mással legyen.

Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek? Mi ez az egész?

20L, 21F

2016. febr. 15. 10:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Amúgy sem vagyok bulizós.. próbálok olyan emberekkel lenni, csak sokszor (mindig szinte) eszembe jut és sírhatnékom van pl moziban.. :(
2016. febr. 25. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!