Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel tudnám visszaszerezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám visszaszerezni a volt páromat, ha már utál és a rendőrséggel fenyegetőzik?

Figyelt kérdés
Csináltam pár hülyeséget, amivel álítólag meggyűlölt és hallani sem akar rólam, viszont nekem csak ő kell és tudom, hogy minden jól menne köztünk ha együtt lennénk.

2016. ápr. 15. 14:18
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Engem 7 után megcsalt a barátnőm. kb. 2 hétig foglalkoztam vele.

Tovább léptem. Ez 6 éve volt. Azóta már találtam kb. egy tucat jobb nőt. És most is van egy nő az életemben, aki kb. 1000x jobb.

Nekem is megváltozott az éltem, de jobb lett.

Szóval ez 1 hónap beszélgetés, meg 2 hét ismerkedés lófütty.

Te legalább 15 éves vagy, hidd el, van még elég nő. Nem is kevés.

2016. ápr. 16. 11:10
 42/50 A kérdező kommentje:

41. Köszi a bíztató szavakat, csak sajna nekem ő volt a tökéletes, ami miatt más nem tud érdekelni. :'( csak ő.

És lehet h orvosra lenne szükségem, mert annyira megviselt, h már az életemet se tudom értékelni. Nem érdekel senki és semmi.

2016. ápr. 16. 11:18
 43/50 anonim ***** válasza:

1 hónap alatt,plusz 2 hét alatt nem jelentheted ki,hogy ő volt a tökéletes!!!

Se együttélés,se szex,se semmi nem volt köztetek,ami alapján a párodnak tekinthetted volna!

2016. ápr. 16. 11:21
 44/50 A kérdező kommentje:
De kijelenthetem, mert nem tudott olyat mutatni ami nem tetszett volna benne. Minden porcikája tetszett. A mozdulatai, a gesztusai, a viselkedése, a felfogása... Jó igaz, ez a viselkedése nem tetszik amit csinált, de am unblock minden.
2016. ápr. 16. 11:26
 45/50 anonim ***** válasza:
Nincs több hozzáfűzni valóm...
2016. ápr. 16. 11:29
 46/50 anonim ***** válasza:

Jézusom :D

Kérdező neked az érzelmi intelligenciád a béka feneke alatt van :D

Ezt még nem írta le senki, majd én: a pali talált helyetted egy számára jobbat.

Nekem is voltak tinikoromban plátói szerelmeim, és meg voltam győződve arról hogy tökéletesek lennénk együtt. Sosem voltunk együtt persze :D elfelejtettem. Lépj már túl ezen. ÚRISTEN, érzed te ezt hogy másfél hónap miatt siránkozol? :D Őrületes mik vannak :D

Felejtsd el, hagyd a fenébe, mert SOSEM lesztek együtt mert Ő NEM AKARJA. Van még kérdés??

2016. ápr. 16. 11:29
 47/50 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi leszek arra h mennyire lesz jó a mostani párja neki. Mert sztem nem sokáig, az is biztos. De ha mégis, akkor majd én bekavarok közzéjük. 😆
2016. ápr. 16. 11:43
 48/50 anonim ***** válasza:

"Én megpróbálnám ha szép emlékek kötnek hozzá. Igaz h lennének kételyek bennem, de akkor tartanék vmennyi távolságot."

Hogy akarnék olyas valakivel megpróbálni valamit, aki zaklat??? Te nem vagy normális, te egy idióta kretén vagy! Életemben nem gyűlöltem még úgy embert, mint azt az idiótát aki nem bírt leszállni rólam, akkora gyp-s volt mint te! Aki nem akar látni valakit és nem szállnak le róla, az rühelli és gyűlöli!!!!

Meg tudom érteni azt a szerencsétlent, hogy milyen lehet most neki. Hagyd békén, mert olyan szinten meg fog téged utálni, hogy a halálodat is kívánni fogja...

2016. ápr. 16. 14:11
 49/50 A kérdező kommentje:
Nem kell kívánni. Simán megtenném. Akármikor. Ha kell még most is.
2016. ápr. 16. 14:18
 50/50 anonim ***** válasza:

Mi értelme bekavarnod? Attól nem lesz újra veled. Te komolyan mondom pszichopata vagy.

Legszívesebben szólnék szegény srácnak hogy úgy ignoráljon téged az életéből ahogy csak tud...hagyd már békén

2016. ápr. 18. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!