Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám visszaszerezni a volt páromat, ha már utál és a rendőrséggel fenyegetőzik?
Engem 7 után megcsalt a barátnőm. kb. 2 hétig foglalkoztam vele.
Tovább léptem. Ez 6 éve volt. Azóta már találtam kb. egy tucat jobb nőt. És most is van egy nő az életemben, aki kb. 1000x jobb.
Nekem is megváltozott az éltem, de jobb lett.
Szóval ez 1 hónap beszélgetés, meg 2 hét ismerkedés lófütty.
Te legalább 15 éves vagy, hidd el, van még elég nő. Nem is kevés.
41. Köszi a bíztató szavakat, csak sajna nekem ő volt a tökéletes, ami miatt más nem tud érdekelni. :'( csak ő.
És lehet h orvosra lenne szükségem, mert annyira megviselt, h már az életemet se tudom értékelni. Nem érdekel senki és semmi.
1 hónap alatt,plusz 2 hét alatt nem jelentheted ki,hogy ő volt a tökéletes!!!
Se együttélés,se szex,se semmi nem volt köztetek,ami alapján a párodnak tekinthetted volna!
Jézusom :D
Kérdező neked az érzelmi intelligenciád a béka feneke alatt van :D
Ezt még nem írta le senki, majd én: a pali talált helyetted egy számára jobbat.
Nekem is voltak tinikoromban plátói szerelmeim, és meg voltam győződve arról hogy tökéletesek lennénk együtt. Sosem voltunk együtt persze :D elfelejtettem. Lépj már túl ezen. ÚRISTEN, érzed te ezt hogy másfél hónap miatt siránkozol? :D Őrületes mik vannak :D
Felejtsd el, hagyd a fenébe, mert SOSEM lesztek együtt mert Ő NEM AKARJA. Van még kérdés??
"Én megpróbálnám ha szép emlékek kötnek hozzá. Igaz h lennének kételyek bennem, de akkor tartanék vmennyi távolságot."
Hogy akarnék olyas valakivel megpróbálni valamit, aki zaklat??? Te nem vagy normális, te egy idióta kretén vagy! Életemben nem gyűlöltem még úgy embert, mint azt az idiótát aki nem bírt leszállni rólam, akkora gyp-s volt mint te! Aki nem akar látni valakit és nem szállnak le róla, az rühelli és gyűlöli!!!!
Meg tudom érteni azt a szerencsétlent, hogy milyen lehet most neki. Hagyd békén, mert olyan szinten meg fog téged utálni, hogy a halálodat is kívánni fogja...
Mi értelme bekavarnod? Attól nem lesz újra veled. Te komolyan mondom pszichopata vagy.
Legszívesebben szólnék szegény srácnak hogy úgy ignoráljon téged az életéből ahogy csak tud...hagyd már békén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!