Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám visszaszerezni a volt páromat, ha már utál és a rendőrséggel fenyegetőzik?
De szexeltünk is volna, mivel azt mondta h az első talinál mikor hazajöttem, akk már simán szexelt volna, csak ő nem mert kezdeményezni.
Én meg mondtam neki h elsőnél nem akarok még. Jó, igaz h attól még más lehetett volna, de nem mertem énse kezdeményezni, pedig nem szoktam ilyen lenni, csak annyira megfogott h féltem bármit is csinálni amivel vmi kellemetlent v neki nem tetszőt csinálnék.
De tudom h hülye voltam, mert nem kellett volna ilyenekre gondolnom, hanem cselekednem, mivel nincs olyan akinek ne lenne jó a szex v a kényeztetés odalent...
Lehet,hogy akkor még akart szexelni,de örülj neki,hogy nem tette,mert akkor már valóban kihasznált volna.
Így pedig lépjél már túl rajta mert ez már beteges amit csinálsz!
Inkább menj el pszichológushoz, mert az, hogy abból sem értesz, hogy rendőrt hívna...
Hagyd békén!
Nem tartozik neked semmivel!
Te sem tartozol neki semmivel, ezért felejtsd el a bosszút!
Önálló ember szabad akarattal!
Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy szeressen! Vagy szeret, vagy nem. És ha nem akarja veled megpróbálni, akkor joga van nem megpróbálni veled! Neked pedig tiszteletben kell tartanod a véleményét!
És őszintén, ha téged zaklatnának folyamatosan - meg akarnád próbálni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!