Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel tudnám visszaszerezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám visszaszerezni a volt páromat, ha már utál és a rendőrséggel fenyegetőzik?

Figyelt kérdés
Csináltam pár hülyeséget, amivel álítólag meggyűlölt és hallani sem akar rólam, viszont nekem csak ő kell és tudom, hogy minden jól menne köztünk ha együtt lennénk.

2016. ápr. 15. 14:18
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
59%
Te tényleg nem veszed észre, hogy mennyire szánalmas, amit művelsz?
2016. ápr. 15. 17:25
 22/50 A kérdező kommentje:

De szexeltünk is volna, mivel azt mondta h az első talinál mikor hazajöttem, akk már simán szexelt volna, csak ő nem mert kezdeményezni.

Én meg mondtam neki h elsőnél nem akarok még. Jó, igaz h attól még más lehetett volna, de nem mertem énse kezdeményezni, pedig nem szoktam ilyen lenni, csak annyira megfogott h féltem bármit is csinálni amivel vmi kellemetlent v neki nem tetszőt csinálnék.

De tudom h hülye voltam, mert nem kellett volna ilyenekre gondolnom, hanem cselekednem, mivel nincs olyan akinek ne lenne jó a szex v a kényeztetés odalent...

2016. ápr. 15. 17:30
 23/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm 21s, de nem oltást kértem hanem tanácsot! :)
2016. ápr. 15. 17:36
 24/50 anonim ***** válasza:
Azt már a legelső hsz-ban is megkaptad.
2016. ápr. 15. 17:45
 25/50 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy akkor még akart szexelni,de örülj neki,hogy nem tette,mert akkor már valóban kihasznált volna.

Így pedig lépjél már túl rajta mert ez már beteges amit csinálsz!

2016. ápr. 15. 17:49
 26/50 A kérdező kommentje:
Nem örülök neki, mert akkor lehet h nem szakított volna, mivel azt mondta h neki az is számít, h lássa h tényleg kívánom, meg minden, ami nincs ellenemre, mivel szeretek szexelni, csak tényleg nem mertem semmit csinálni, mivel féltem...
2016. ápr. 15. 18:08
 27/50 anonim ***** válasza:
Sok mindenki veri át, vagy hülyíti a másikat, mégsem zaklatják egymást!
2016. ápr. 15. 18:11
 28/50 A kérdező kommentje:
Akkor álljak bosszút rajta?
2016. ápr. 15. 18:13
 29/50 anonim ***** válasza:
Miért kéne bosszút állni? Fel sem merült benned, hogy hagyod a fenébe???
2016. ápr. 15. 18:15
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Inkább menj el pszichológushoz, mert az, hogy abból sem értesz, hogy rendőrt hívna...

Hagyd békén!

Nem tartozik neked semmivel!

Te sem tartozol neki semmivel, ezért felejtsd el a bosszút!

Önálló ember szabad akarattal!

Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy szeressen! Vagy szeret, vagy nem. És ha nem akarja veled megpróbálni, akkor joga van nem megpróbálni veled! Neked pedig tiszteletben kell tartanod a véleményét!

És őszintén, ha téged zaklatnának folyamatosan - meg akarnád próbálni vele?

2016. ápr. 15. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!