Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám visszaszerezni a volt páromat, ha már utál és a rendőrséggel fenyegetőzik?
Figyelt kérdés
Csináltam pár hülyeséget, amivel álítólag meggyűlölt és hallani sem akar rólam, viszont nekem csak ő kell és tudom, hogy minden jól menne köztünk ha együtt lennénk.2016. ápr. 15. 14:18
31/50 A kérdező kommentje:
Mert hülyített és miatta megváltozott az életem is. Mellesleg rossz irányba. És sok olyat láttam h az egyik fél megbocsájtott a másiknak és újra összejöttek.
2016. ápr. 15. 18:22
33/50 anonim válasza:
Képzeld el, régebben baromira alám ástak és megaláztak és mégsem zaklattam a másikat, sőt engem zaklatott az illető és már én is rendőrséggel fenyegetőztem, mert nem tudtam tőle megszabadulni.
Utálom a tapadós embereket.
34/50 A kérdező kommentje:
Én megpróbálnám ha szép emlékek kötnek hozzá. Igaz h lennének kételyek bennem, de akkor tartanék vmennyi távolságot.
2016. ápr. 15. 18:28
35/50 anonim válasza:
Ennyi idő alatt, amennyit ebbe a nyomorult kérdésbe fektettél, már rég találtál volna valakit, aki szexelne veled.
36/50 A kérdező kommentje:
Boccs, de nem szexet keresek!
2016. ápr. 15. 18:53
38/50 anonim válasza:
Miféle szép emlékek kötnek hozzá két hét távlatából???
Neked orvosra van szükséged és nem párkapcsolatra!
39/50 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja értelmezni a szöveget, az kérem ne írjon hülyeségeket!
Igen, 2 hétig voltam vele együtt amiért mégjobban megszerettem, de egy hónapig beszélgettünk, foglalkoztunk egymással, érdekelt egymás gondja, boldogsága... Mindig érdeklőttünk egymás iránt.
2016. ápr. 16. 10:55
40/50 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2016. ápr. 16. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!