Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel tudnám visszaszerezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám visszaszerezni a volt páromat, ha már utál és a rendőrséggel fenyegetőzik?

Figyelt kérdés
Csináltam pár hülyeséget, amivel álítólag meggyűlölt és hallani sem akar rólam, viszont nekem csak ő kell és tudom, hogy minden jól menne köztünk ha együtt lennénk.

2016. ápr. 15. 14:18
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Azt akarom elérni h adjon egy esélyt és ne egy lehetőséget, mivel annyi idő se volt h megismerjük egymást.

És nem tudom h miért van ez, de még mindig szeretem és ez már addig fajúlt h hiába próbáltam elfelejtetni mással, hiába randiztam olyan emberekkel akik nagyon aranyosak meg minden, de nem tudtak érdekelni. Mindig ő jutott eszembe mindenről. És nem tudtam értékelni semmit másokban.

2016. ápr. 15. 16:08
 12/50 A kérdező kommentje:
És tudom h kellettem volna neki, mivel szereti ha figyelmesek vele, ha odaadó vki vele, ha tudja h fontos vki számára... És tényleg mindent megadtam volna ami neki kell, csak nem mertem lépni, mivel féltem h vmit rosszúl fogok csinálni, ami neki nem tetszene és amilyen önfejű, egyből dobott volna. De mégis ugyanaz lett a vége.
2016. ápr. 15. 16:36
 13/50 anonim ***** válasza:
87%
Te teljesen kattant vagy...
2016. ápr. 15. 16:39
 14/50 A kérdező kommentje:

Miért?

Fejtsd ki!

2016. ápr. 15. 16:43
 15/50 anonim ***** válasza:

Azért b+, mert te is ezt csinálod azokkal,akikkel állítólagosan találkozgatsz...

Tudod van olyan,hogy szabad akarat és rendelkezési jog!!! Alaptörvény által biztosított emberi szabadság jogok! Amit te sértegetsz...

2016. ápr. 15. 16:52
 16/50 anonim ***** válasza:

Megértelek,hogy bánt a dolog,de ennél még sokkal nagyobb pofonok is fognak érni az életben.

Mit használt ki rajtad?Ha jól értem még le sem feküdt veled.Akkor mit kérsz számon egy vadidegen emberen?

Mit akarsz egy 2 hetes kapcsolat után?Utál és rendőrséggel fenyegetőzik,nem érdekled,stb.

Legyen már egy kis önbecsülésed!A nem az nem!

Egyszerűen NEM kellesz neki!Majd lesz más,ha nem így viselkedsz!

2016. ápr. 15. 16:53
 17/50 anonim ***** válasza:
77%

13-as vagyok, kérdező te tényleg nem vagy képes rájönni magadtól, hogy miért vagy az?

Ez nagy gond...

Senki nem akar egy őrülttel lenni, vedd már észre, hogy zaklatod! Neked a nyakadba loholna éjjel-nappal valaki, nem bírnád levakarni magadról, te mit szólnál hozzá?

2016. ápr. 15. 16:59
 18/50 anonim ***** válasza:
65%
Te valami fogyatékos vagy? Nem bírod felfogni a helyzetet nagyon de nagyon nem..
2016. ápr. 15. 17:05
 19/50 A kérdező kommentje:

Ha mindent elolvastál volna akkor tudnád h úgy használt ki h hülyített. H egy hónapig beszélgettünk facebookon, h neki mennyire tetszem, meg h többet akar tőlem, csak az akkori helyzetem miatt nem lehetett semmi. Aztán tettem érte mert tleg az látszott h ő is akar, meg amikor hazaköltöztem és egyből taliztunk aznap, mert meghívott hozzájuk, és tleg olyan boldog volt h lát meg h végre vele vagyok, de a hazaköltözésem utáni második talinál már kezdte a hülyeségeit, amit akkor mondogatott mielőtt még haza nem költöztem, és mivel nem hagytam esélyt a hülye ellengondolatainak, így találkoztunk is, mivel hazaköltöztem. És lehet h most elmebetegnek fogok tűnni, de bennem van h most is ezt csinálja, csak most azért, mert h ő bogarat ültetett belém a hülyeségeivel így én nem úgy viszonyúltam hozzá és ezért dobott.

Csak ő azt nem veszi figyelembe h ő se mert kezdeményezni és én sem és azért is történt ez.

De ha megint meg tudnám hódítani akkor minden olyan lenne mint az előtt...

2016. ápr. 15. 17:11
 20/50 anonim ***** válasza:

Hidd el mindent elolvastam de ez még mindig nem kihasználás hanem mellébeszélés a srác részéről!

Nem jöttél be személyesen neki és ezért kezdett el kifogásokat keresni.Ha bejöttél volna neki,akkor már rég szétkefélt volna.

Mit nem értesz ezen?

2016. ápr. 15. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!