Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám visszaszerezni a volt páromat, ha már utál és a rendőrséggel fenyegetőzik?
Azt akarom elérni h adjon egy esélyt és ne egy lehetőséget, mivel annyi idő se volt h megismerjük egymást.
És nem tudom h miért van ez, de még mindig szeretem és ez már addig fajúlt h hiába próbáltam elfelejtetni mással, hiába randiztam olyan emberekkel akik nagyon aranyosak meg minden, de nem tudtak érdekelni. Mindig ő jutott eszembe mindenről. És nem tudtam értékelni semmit másokban.
Miért?
Fejtsd ki!
Azért b+, mert te is ezt csinálod azokkal,akikkel állítólagosan találkozgatsz...
Tudod van olyan,hogy szabad akarat és rendelkezési jog!!! Alaptörvény által biztosított emberi szabadság jogok! Amit te sértegetsz...
Megértelek,hogy bánt a dolog,de ennél még sokkal nagyobb pofonok is fognak érni az életben.
Mit használt ki rajtad?Ha jól értem még le sem feküdt veled.Akkor mit kérsz számon egy vadidegen emberen?
Mit akarsz egy 2 hetes kapcsolat után?Utál és rendőrséggel fenyegetőzik,nem érdekled,stb.
Legyen már egy kis önbecsülésed!A nem az nem!
Egyszerűen NEM kellesz neki!Majd lesz más,ha nem így viselkedsz!
13-as vagyok, kérdező te tényleg nem vagy képes rájönni magadtól, hogy miért vagy az?
Ez nagy gond...
Senki nem akar egy őrülttel lenni, vedd már észre, hogy zaklatod! Neked a nyakadba loholna éjjel-nappal valaki, nem bírnád levakarni magadról, te mit szólnál hozzá?
Ha mindent elolvastál volna akkor tudnád h úgy használt ki h hülyített. H egy hónapig beszélgettünk facebookon, h neki mennyire tetszem, meg h többet akar tőlem, csak az akkori helyzetem miatt nem lehetett semmi. Aztán tettem érte mert tleg az látszott h ő is akar, meg amikor hazaköltöztem és egyből taliztunk aznap, mert meghívott hozzájuk, és tleg olyan boldog volt h lát meg h végre vele vagyok, de a hazaköltözésem utáni második talinál már kezdte a hülyeségeit, amit akkor mondogatott mielőtt még haza nem költöztem, és mivel nem hagytam esélyt a hülye ellengondolatainak, így találkoztunk is, mivel hazaköltöztem. És lehet h most elmebetegnek fogok tűnni, de bennem van h most is ezt csinálja, csak most azért, mert h ő bogarat ültetett belém a hülyeségeivel így én nem úgy viszonyúltam hozzá és ezért dobott.
Csak ő azt nem veszi figyelembe h ő se mert kezdeményezni és én sem és azért is történt ez.
De ha megint meg tudnám hódítani akkor minden olyan lenne mint az előtt...
Hidd el mindent elolvastam de ez még mindig nem kihasználás hanem mellébeszélés a srác részéről!
Nem jöttél be személyesen neki és ezért kezdett el kifogásokat keresni.Ha bejöttél volna neki,akkor már rég szétkefélt volna.
Mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!