Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szerezhezném vissza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhezném vissza? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Úgy 2hete szakitott velem a párom mert nem mondtam el neki valamit a múltamból és úgy gondolja már nem tud megbizni bennem illetve azt mondta hogy szive szerint megbocsátana de valami megtört benne.mikor anyukámmal beszélt neki azt mondta hogy szünetet tartunk de másnap mégis letiltott mindenhol és kért hogy ne keressem többet.még anyukámat is letiltotta nindenhol...nem értem ha egyik nap azt mondja hogy szünetet tartunk akkor másnap miért tilt le mindenhonnan?van még esély hogy megbocsát?volt már valaki hasonló helyzetben?hogy szerezhetném vissza?
2016. ápr. 12. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
attol fugg, mit nem mondtal el neki a multadbol. Mondjuk, ha sorozatgyilkos voltal, akkor en is letiltanalak. Jo, ez extrem pelda nyilvan, de tenyleg attol fugg, h mi az a dolog, amit titkoltal.
2016. ápr. 12. 18:51
 2/12 A kérdező kommentje:
még mielőtt megismertem volna együtt voltam egy fiúval akit ő is ismer
2016. ápr. 12. 18:55
 3/12 90-ben született F.. ***** válasza:
0%

Ne szerezd vissza. Ami egyszer elromlott, az már nem lesz ugyan olyan soha többé.

Főleg úgy, hogy alapból nem lehetett frankó a kapcsolatotok, ha ilyen történhetett köztetek (bizalom hiánya gondolon én).

Keress mást és ne titkolózz előle többet.

Pl a megcsalásban sem maga a megcsalás tárgya a legrosszabb dolog a szenvedő félnek, hanem hogy utána már nem fog soha többet úgy megbízni a párjában. Ez vágja haza az összes olyan kapcsolatot, ahol valaki megbocsájtott a megcsaló félnek.

2016. ápr. 12. 18:57
 4/12 A kérdező kommentje:
De az h mi volt még mielőtt megismertem volna miert fontos??en se kerdeztem tole mi volt elottem.ezek csak megrontjak a kapcsolatokat.
2016. ápr. 12. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:

"még mielőtt megismertem volna együtt voltam egy fiúval akit ő is ismer"

Már bocsi, de a barátod nem komplett. Én nem igyekeznék visszaszerezni.

Azt hittem, valami komoly bűnt követtél el :)

2016. ápr. 12. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor ez csak urugy volt neki a szakitashoz, ugyh ne sajnald. Lepj tul rajta es keress mast.
2016. ápr. 12. 19:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Ennyi volt..nem akartam rola beszelni neki az elejen mert biztos voltam benne h rosszul esne neki..csak a srac elkezdett hivogatni.kertem h hagyja abba es mikor nem birtam vele elmondtam a paromnak h hivogat mert regen egyutt voltunk es nem hagy beken es hivogat

.erre o szakitott h nem tud megbizni bennem mert nem szoltam neki errol az egeszrol

2016. ápr. 12. 19:08
 8/12 90-ben született F.. ***** válasza:
57%

A barátod tényleg klinikai eset. A kommentet úgy írtam, hogy ezt az infot még nem láttam.

Jobban jártál, hogy szakított. Az ilyeneket messzire el kell kerülni.

A srácot mennyire ismeri am? Barátok?

2016. ápr. 12. 19:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem barátok.csak beszallit a sracnak anyagokat hetente 1x.tavoli kollegak inkabb
2016. ápr. 12. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha megszeretnéd tartani, mindenképpen beszélj vele teljesen őszintén. kérdezd meg, szüksége van e időre, és adj neki ha látsz még reményt. Mindenképpen legyél türelmes és őszinte. Ja és hűséges.
2016. ápr. 12. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!