Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezem vissza az exemet?
Sziasztok!
Kicsit bonyolult helyzetben vagyok. Nem rég szakított velem a párom aki eljegyzett engemet. A problémám az, hogy kezdettben el tudta fogadni, hogy az exemet szeretem. Ezért is szeretem meg, hogy megértő volt. Később sajna nem volt az már tiltotta azt, hogy beszéljek vele. A lényeg az, hogy a srác akit szeretek az 2 éve szakított velem és terhes is lettem tőle csak sajna elvetéltem. Nem akartam miatta élni. Azóta sem tudtam feldolgozni. Aki meg-megkérte a kezem annál azt hittem sikerülni fog tévedtem. azt tudom akit még mindig szeretek annak nincsen senkije. Vonzódik hozzám mondta. Szeretném visszaszerezni. Van valami jó öltetettek? Egyenlőre azt csináltam írtam a szüleinek levelet hátha segít. A srác nem ellenkezett. El is mentem hozzá beszélgetünk meg ilyenek. Csak nem tudja mit szeretne bizonytalan mondta. Negatív véleményeket nem kérek ha lehet inkább csak jó tanácsokat mit csináljak, hogy újra belém szeressen. Köszönöm előre is válaszotokat.
Szerintem semmit.
Találkoztatok személyesen, elmondtad mit érzel iránta, ennél többet nem tehetsz. AZ exed majd hoz egy döntést, amit el kell fogadnod, ha nem Téged választ, akkor így jártál, tovább kell lépned.
Remélem sűrű bocsánatkérések közepette búcsúztál al a vőlegényedtől, mert elvettél 2 évet az életéből...nem picit önző dolog.
Ameddig nem tudod magadban lezárni a múltat addig ne randizzál senkivel, mert finoman szólva nem tisztességes részedről. Gondolkozzál el ezen!!!
38F
Egyetlen megoldást látok, mindkettő kuka.
Új lap.
Belementél úgy egy új kapcsolatba, hogy nem zártad le az előzőt,a végeredményt látjuk.
Most arra készülsz,visszakönyörgöd magad az előzőnél.
Ne tedd,csak magadat alacsonyítod, építed le lelkileg az ilyen húzásokkal.
Ez,ha sikerül is,nem 2 egyenlő fél párkapcsolata lesz,az pedig a kihasználás melegágya,vagyis a lehetősége.
Gondolkozz!!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,de aki eljegyzett engem azzal csak fél évet voltunk együtt nem 2 évet. Igen bocsánatot kértem mindenkitől. Ennél többet nem tehetem. A jegyesem aki volt sz előtt 2 éve jártam egy sráccal. Vele 10 hónapig voltam együtt. Lett volna gyerekünk is csak sajna egy vírus fertőzés miatt elvetéltem. Őt tény a mai napig szeretem és ezt ő is tudja. Néha beszélgetni is szoktunk, meg ha kell valamiben a másik segítsége akkor segítünk egymásnak. A helyesírásom nem a legjobb meg a laptopomon is sajna nem működik minden billentyűzet így előfordul, hogy elírom. Amiért is elnézéseteket kérem. Próbálok ezekre a dolgokra is figyelni, ahogy tudok. Ezért is szerettem volna tanácsot kérni, hogyan szerezem vissza a 2 évvel ezelőtti szerelmemet. Aki még a mai napig vonzódik hozzám.
Tudjátok,hogy egy nő számára melyik férfi a legfontosabb férfi?
-Mindig a következő !
Nem szoktam megjegyezni, de tényleg elég zavaró, nem lehet jól érteni, hogy mit akarsz írni, mert annyira sok a helyesírási hiba.
Bizonytalan az exed, mert valamiért vége lett és most hirtelen felbukkantál, mégis mi változott azóta?
Egyébként úgy érzem, hogy te sem annyira tudod, először változtatni kell azokon a dolgokon, amiket elrontottál. Vannak olyan technikák, amikkel vissza lehet hódítani, de sok kitartás kell hozzá és energia, de akkor tényleg akarnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!