Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mitévő legyek, aki már jártas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek, aki már jártas hasonlóban?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1éve vagyunk együtt, az elején nagyon szerettük egymást, még külföldre is kijött utánam 1 hétre, aztán hazamentem és folyatodott minden szépen. Majd egyszer csak nagy veszekedésbe kerültünk, mivel nem érezte, hogy szeretem, ezért szakítani akart velem, de nem lett belőle semmi, mivel nagyon szeret. Aztán helyrejött minden, majd most pár hete nagyon furcsa velem, ha hívom nem veszi, ha irok neki fb-n megnézi, de nem válaszol, elmentem hozzá kérdeztem mi a baj, mondta, hogy semmi. Aztán most pár napja besokalt és mondta, hogy eljátszottam minden esélyemet, találkozni nemakar és mondta, hogy most ne keressem. Én hülye viszont annyira szeretem, hogy nem bírtam ki és ráirtam az unokatestvérére, de nagy pechemre épp vele volt és mondta neki, hogy keresem, majd felhívott, hogy tisztán elmondta, hogy ne nyomozgassak utána majd leis csapta rám a telefon és most nagyon félek, hogy tényleg vége. És fogalmam sincs mitévő legyek, hagyjam pár napig, ne keressem semmi? De mégis meddig? 21/F

2016. márc. 28. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:

mit nem ertesz azon hogy vege? minek erolteted? O azt mondta, hogy nem.

Felnott ember vagy, tessek felfogni, hogy vege es hagyd beken a csajt. Fiatal vagy meg, valoszinu nem ez volt eleted utolso szakitasa. Tessek megerteni, hogy a nem az nem-et jelent es a szakitas azt jelenti hogy VEGE.

Szomorkodj kicsit, sirhatsz is, aztan az elet megy tovabb te meg keress mast.

2016. márc. 28. 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:
De még nemis szakitottunk,mondta h majd az ido eldonti vagy jolesz vagy nem,csak hat minden szerelmes tudja,hogy ilyenkor várni a leges legrosszabb
2016. márc. 28. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!