Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szakítanál? ⬇
Te szakítanál valakivel azért mert betegesen féltékeny?
- Hívogat állandóan.
- Nyomoz, és titokban követ.
- Elkéri még a bolti számlákat is hogy az időt megnézze rajta.
- Az autó km óráját ellenőrzi.
- Telefonba kutat és az FB és Gmail jelszavakat tudja.
Nekem egyszer volt olyan partnerem, aki hozzányúlt a telefonomhoz. Leültünk megbeszélni a dolgot, azt mondta abbahagyja. 1 hétig sem bírta, a végén még Ő csinált balhét, hogy nincs meg a kölcsönös bizalom. Soha többet nem találkoztam vele.
38F
Igen, ez már beteges és nem bírnám.
Van az egészséges féltékenység, sőt, annyi kell is, de ez már nálam túlmegy egy határon..
23N
En ilyen voltam. Aztan elkezdtem pasikkal ismerkedni es talalkozni lepten nyomon. Azota nem hivogatom es nem ellenorizgetem.
Amiota vonakodik a szextol es nem kedves , azota voltam feltekeny. Most a pasizasaimmal az idegeire akarok menni. De az a fura, h orul neki, h pasikkal talalkozgatok meg tancolok a szorakozohelyen a jelenleteben, ahova jarunk.
Szoval egyre furabb a helyzet. Ugyanakkor feltekeny a jo pasikra, akiket ismer korulottem.
Szexhianyom van mar is es kedvessegre vagyom. Es egy komoly kapcsolatra.
( Nem hiztam es nem hagyom el magam.)
N
16-os vagyok:
Ha velem feltekenykednek, akkor jatszom az illetovel. Mindenfele nyomokat gyartok, h idegeskedjen.
N
Komolyan...nem verheti az ember a brét? :DDD
flörtölgetést fogjuk rá megértem , hogy nem tetszik de a recskázás....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!