Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tud elengedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elengedni?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel 1,5év után, mert bár szeretem még de nem bírom elviselni hogy a haveri körünkben 3 sráccal is lefeküdt előttem régebben amiben 2 szexkapcsolat volt 1 járás, meg voltak egyéjszakásai is tizenévesen. Azthittem el tudom felejteni de sajna nem. Én 28 vagyok ő 24. Aztán több mint 1 hónappal a szakítás is után hívogat meg írogat h így szeret meg úgy szeret, hiába mondtam meg neki h nekem nem megy meg mondtam h nem szeretem de valójába kicsit igen.Mintha nem fogná föl. Sajnálom kicsit és már már kezdem értékelni hogy ennyire küzd értem, bár zavarnak a régi dolgai.Tanácstalan vagyok.
2016. márc. 9. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Te 10-szer annyi csajjal feküdtél le, mint ahány pasival ő, és k.rvára nem érti a kettős mércédet.
2016. márc. 9. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha szereted, és azért dobtad, mert előtted is volt nemi élete, akkor elég ostoba vagy.
2016. márc. 9. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Most komolyan a múltja miatt dobtad???
2016. márc. 9. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Hagyjátok békén egymást. Ő a múltján nem tud változtatni, és az sem jó alap, hogy azért kezdesz hozzá újból vonzódni, mert nem hagy békén egy hónapja.
2016. márc. 9. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek valtoznak es ami volt az mar csak mult. Gondolom Te se voltal szüz...

A masik meg,hogy ha igazan szeretned, akkor nem hagynad el...

2016. márc. 9. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Éretlen vagy mint egy zöldalma!!!!!

Mi a f...szt izgat hogy mi történt a múltban?

Nem voltál tisztában azzal kivel kavart amikor összejöttetek? Így utólag 1,5 után erre hivatkozni finoman szólva övön aluli húzás, ilyet nem lehet valakivel tenni!!! Ez szánalmas.

A tanácsom az, hogy kizárólag szűz lányokkal randízzál és mielőtt bármihez is kezdenétek írass alá egy papírt vele ,hogy nem ismeri egyik haverodat sem!!!!

38F

2016. márc. 9. 20:34
 7/11 Költőnő? ***** válasza:
Zavar, hogy előtted más kolbászka is csepegtette bele a zsírját, de azért másfél évig terjedő is csurgattad. Ahhha. Logikus.
2016. márc. 9. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy téged ezen dolgok kimaradása zavart a saját életedben?
2016. márc. 9. 21:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Engem az zavar hogy a haveri körünkben én vagyok a 4.
2016. márc. 10. 04:02
 10/11 anonim ***** válasza:
És amikor összejöttetek akkor ezt nem tudtad?? Mert egy dolog egy hónap vagy hét után szakítani ezért, na de másfél év után...
2016. márc. 10. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!