Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni a volt barátnőmet?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottam vele. Azóta majd minden nap írok neki, valamivel mindig muszáj megkeresnem. A közös képeinket nem bírom levenni... Úgy éreztem nem voltam belé szerelmes. Miért van ez velem?
29/F
2015. okt. 13. 11:16
1/12 anonim válasza:
Meddig voltatok együtt? Talán túl nagy kötődést érzel iránta. Az emberek gyakran összekeverik a szerelmet a kötődéssel! 18/L
2/12 anonim válasza:
Mert nem akarod elengedni. Fogod magad, elteszed a képeket, törlöd a nevét a listáról a telefonodban és a gépedben és ennyi. Ha rád jön, hogy írnál neki, foglald el magad. Egy hét múlva leesik majd, hogy csak megszokás volt, és nem több.
3/12 A kérdező kommentje:
2 évig. Fogalmam sincs, mit akarok, érzek... 2 hónap után ha csak kötődés lenne, már elmúlt volna, nem?
2015. okt. 13. 11:21
4/12 A kérdező kommentje:
Jó, és miért nem? Ezt kellene tisztáznom magamban, hogy miért nem akarom elengedni...
2015. okt. 13. 11:22
5/12 anonim válasza:
Én már egy fél éve szakítottam a barátommal, de még mindig hiányzik és mindig az emlékekre gondolok.
De nem biztos, hogyha megkérné, újból összejönnék vele.
Na, ez kötődés:D Na meg, ő volt az első szerelmem
7/12 anonim válasza:
Ha igazán szeretsz valakit, nem tudod elhagyni. Nem hogy 2 hónapra, de 2 napra sem. Megszokás lesz, félelem a magánytól, unalom és társai. Más nem. Miért nem keresel mást, mész szórakozni, sportolni, keress hobbit és hagyd őt békén! 32N
8/12 anonim válasza:
azért vagy mert gyenge vagy mint a harmat, egy kis nulla
9/12 A kérdező kommentje:
És ha csak most jövök rá, hogy szeretem? Hogy senki nem olyan mint ő és azt akarom, hogy itt legyen velem? Bocs, ha sok a kérdés. A válaszokat megköszönöm!
2015. okt. 13. 11:41
10/12 anonim válasza:
Ilyesmiben nem hiszek. Abban igen, hogy elhagytad, szar egyedül és mégis csak jobb lenne, ha ott lenne. De ezt ne keverjük a szerelemmel, mert nem az. Önsajnálatnak hívják. N32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!