Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok elszakadni valakitől, aki nem hajlandó elengedni?
Figyelt kérdés
Sajnos én se engedem el őt. Szerelem, de nem bírok kikeveredni belőle. Én kértem, hogy küldjenek nekem valakit, aki engem szeret. Akkor jött is egyből, berobbant az életembe. De után folyton bizonytalankodott, ide-oda húztuk egymást. Feladtam érte mindent (egy biztos, de rossz kapcsolatot), ekkor ő visszafordult az ő kapcsolatába, de hagyott ksikapukat. Aztán megpróbáltam megutáltatni magam vele. Ami majdnem mukodott utaltuk egymast. De aztan eleg volt ujra latni es ujra egymasnak estünk. Ekkor ő fel akart adni mindent, de ahogy kozeledett en feltem bantani fog es ő meg bar kozeledett elkezdett visszafele haladni megint es tavolodni. Most is bizonytalankodik. Azt szeretnem, ha tobbet nem lenne ram hatassal. Mit tegyek?2016. jan. 1. 22:03
1/5 anonim válasza:
"Én kértem, hogy küldjenek nekem valakit, aki engem szeret."
Esort ugynoksegtol, vagy honnan kerted?
Ha ugy kuldte, hat kuldd vissza hogy o nem lesz jo es kuldjenek helyette masikat.
2/5 A kérdező kommentje:
:-) koszi ezt mar probaltam, de ujra ugyanazt kaptam
2016. jan. 1. 22:33
3/5 Girls are ridiculously shallow válasza:
Én is kértem, de válaszként csak egy figyelmeztetést kaptam a NAV-tól, hogy rendezzem a köztartozásaimat. :(
4/5 anonim válasza:
Ha mindig ugyan azt csinalod, mindig ugyan azt kapod. Csinalj akkor mast :)
5/5 A kérdező kommentje:
Mindig csodálom az egyes gyikozo tarsaim, hogy mennyire gyikok tudnak lenni :-): mrcrime priviuzije a kovetkezo volt (csak hohy tanulsagos legyen masoknak is): "eloszor is ne rakd szet a labad te hu.ye qurv@."
2016. jan. 2. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!