Nem tudok elszakadni valakitől (rendre visszatér hozzám), pedig úgy érzem, h már nem köt hozzá más, csak barátság. És az az eltéphetetlen szex! De a párkapcsolataim sorban kudarcosak, pedig nincs különösebb gond velem. Mi lehet a karmám?!
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 19:36
1/4 anonim válasza:
A karma az végülis azt kapod amit megérdemelsz!Tehát ha valami rosszat csinálsz mással azt tuti visszakapod.
És lehet hogy Te is sokszor rosszat csináltál mással,az is lehet hogy mindezt úgy hogy észre sem veszed magad .
És normálisnak nem tartanálak,mert valakit csak a sex miatt tartasz vagy a barátsága miatt,azaz csak kihasználsz valakit.
Szóval a karma arról szól hogy hogyan éled az életed,ha sokat segítesz másnak akkor azt a segítséget még visszafogod kapni,ha nem ebben az életben akkor a következőben ,de az már más tészta!
2/4 anonim válasza:
Remélem nem veszprémből írsz kérdező!
3/4 A kérdező kommentje:
Hideg...hideg.......nagyon messze vagyok Veszprémtől...de ezek szerint a fent leírtak nemcsak az én problémáim... :)
2011. dec. 26. 09:55
4/4 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy szex-függő vagy. A partnereid ezt megérzik Rajtad, ezért válnak kudarcossá a kapcsolataid. Amennyiben megírod, hogy hol és mikor születtél (percre pontosan a kórházi zárójelentés alapján), akkor meg tudom mondani, hogy mi a legfőbb karmád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!