A 7-ből 5 csakrámat könnyen érzem, elég intenzíven, de az első kettőt szinte sosem. Mi lehet a gond?
Konkrétan az alap-csakrát és a szakrális-csakrát nem sikerül éreznem. A másik 5-öt már pár perces meditáció után és érzem, hogy lüktetnek.
Kérem lehetőleg csak az válaszoljon, aki ért is a dologhoz. Köszönöm!
Most nektek meg mi bajotok van? Nem lehet itt értelmes választ kapni?
Azért mert ti még nem szereztetek tudomást a saját csakráitokról, azért még léteznek.
"Ez hit kérdése. Én nem hiszek benne, tehát nekem nincs csakrám és ne is próbálj meggyőzni az ellenkezőjéről!"
:D Jájj :D Ennyi erővel mondhattad volna ezt is:
"Ez hit kérdése. Én nem hiszek benne, tehát nekem nincs se kezem se lábam és ne is próbálj meggyőzni az ellenkezőjéről!"
Ez nem hit kérdése...
Kérdező:
Ha már mediben sikerült érezned xy csakrákat, akkor csinálj "csakra hangoló, feljesztő" stb. meditációkat...
Biztos, hogy sikeres lesz, és hamarosan fogod érezni a másik 2 csakrát is...
"Ha már mediben sikerült érezned xy csakrákat, akkor csinálj "csakra hangoló, feljesztő" stb. meditációkat...
Biztos, hogy sikeres lesz, és hamarosan fogod érezni a másik 2 csakrát is..."
Ez csak hit kérdése, látom a karom, a lábam, de a csakrámat nem...hol vam? Mi az? Neked ki mondta hogy van olyanod? Lehet hogy biológiaórán pont hiányoztam amikor ezt a lérfontosságú szervet tanultuk :D
Biológiaóra :D
Az iskolában mindent megtanulsz amit kell...
Tudok ki fogja hagyni azt, hogy ilyenekkel fogalkozz:D
Az összes politikai vezetőnek az érdeke, hogy semmit ami fontos nehogy megtanulj az iskolában...
A történelem órákon a sok hazugságot tanulod, az összes igazság (ami az EU-nak nem tetszik) ki van hagyva, főleg ami a Magyarokkal kapcsolatok...
Ha nem hiszed nem...Pedig jól tennéd...
Kérdező: Lásd, kikkel vagy körülvéve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!