Hol találok első babás 17 hetes pocakos képeket? 4 hónapos vagyok és "szabad szemmel" még nem látszik. Pedig már intenzíven mocorgunk!
mármint olyanra gondolsz, amin az anyuka 17 hetes terhes? Nem sok értelmét látom, tudom, ez nem a hasznos válasz kategória, de hidd el, mindenki más és más. Teljesen alkatfüggő. Én tudnék neked magamról küldeni, 18 hetes vagyok, de inkább nem teszem, mert agyvérzést kapnál. Úgy nézek ki, mint egy hat hónapos. Az AFP-n megkérdezték, hogy ugye terheléses cukorra jött, kismama?
Nem a hasad mérete a lényeg, bár tudom, szeretnéd, hogy ország-világ lássa az állapotodat, hiszen téged annyira boldoggá tesz. Türelem, hamarosan fog látszani. A lényeg, hogy már mocorog, sokan meg ezért cserélnének veled. A barátnőm 22 hetesen érezte először, majd megütötte addig a guta. Boldog babavárást!
Hát,valóban irigyellek:):):)
Nincs is jobb és szebb dolog,mikor büszkén mutathatod a pocid h mindenki lássa,áldott állapotban vagy..:):)
52 kg vagyok,172 magas és ezért nem is értem,h miért nincs még.
Azt gondoltam,ha valakinek,na majd nekem korán fog látszódni.
Hát nem.
De türelmesen várok:)
Boldog babavárást neked!
Írd be a google-ba hogy: 17. hét terhesség pocak
és a képek közötti keresést állítsd be. fogsz látni sok sok pocakos kismamát, kinek nagyobb kinek kisebb a pocakja.
ui.: nekem 19 hetesen kezdett el látszani, hogy vmi van, de akkor is csak az vette észre aki tudta h babát várok.
27 hetes pocakos
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok!
Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!