Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol találok első babás 17...

Hol találok első babás 17 hetes pocakos képeket? 4 hónapos vagyok és "szabad szemmel" még nem látszik. Pedig már intenzíven mocorgunk!

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

mármint olyanra gondolsz, amin az anyuka 17 hetes terhes? Nem sok értelmét látom, tudom, ez nem a hasznos válasz kategória, de hidd el, mindenki más és más. Teljesen alkatfüggő. Én tudnék neked magamról küldeni, 18 hetes vagyok, de inkább nem teszem, mert agyvérzést kapnál. Úgy nézek ki, mint egy hat hónapos. Az AFP-n megkérdezték, hogy ugye terheléses cukorra jött, kismama?

Nem a hasad mérete a lényeg, bár tudom, szeretnéd, hogy ország-világ lássa az állapotodat, hiszen téged annyira boldoggá tesz. Türelem, hamarosan fog látszani. A lényeg, hogy már mocorog, sokan meg ezért cserélnének veled. A barátnőm 22 hetesen érezte először, majd megütötte addig a guta. Boldog babavárást!

2009. jan. 21. 13:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát,valóban irigyellek:):):)

Nincs is jobb és szebb dolog,mikor büszkén mutathatod a pocid h mindenki lássa,áldott állapotban vagy..:):)

52 kg vagyok,172 magas és ezért nem is értem,h miért nincs még.

Azt gondoltam,ha valakinek,na majd nekem korán fog látszódni.

Hát nem.

De türelmesen várok:)

Boldog babavárást neked!

2009. jan. 21. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Előbbi vagyok: itt van a kutya elásva! A magasságod.... Nekem az a tapasztalatom, hogy az átlagnál picit magasabb lányokon később látszik, akármennyire vékonyak is! Több ilyen ismerősöm is van, az egyik szinte "kétdimenziós" olyan vékony, 23 hetesen még olyan volt, mint aki lenyelt egy meggymagot....
2009. jan. 21. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
:) ez a meggymag jo! en sem tudok neked kepet mutatni,csak megnyugtatni,hogy nem vagy egyedül.en 19hetes vagyok,168 magas,most 60 kg,es csak ugy nezek ki,mintha jollaktam volna.a mocorgäst mär en is erzem,legaläbb ez van,ha mär poci nincs... :)
2009. jan. 21. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Írd be a google-ba hogy: 17. hét terhesség pocak

és a képek közötti keresést állítsd be. fogsz látni sok sok pocakos kismamát, kinek nagyobb kinek kisebb a pocakja.

ui.: nekem 19 hetesen kezdett el látszani, hogy vmi van, de akkor is csak az vette észre aki tudta h babát várok.

27 hetes pocakos

2009. jan. 21. 16:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok!

Jó egészséget nektek!

2009. jan. 21. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi gáz, Én is viszonylag vékony vagyok, és úgy 22-23 hetesen kezdett csak rendesen látszani. Úgyhogy még bőven van időd gömbölyödni. :-)
2009. jan. 21. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:
2009. jan. 21. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
én is magas vagyok 178cm 63kg voltam de szinte az elsö perctöl van pocim .17 hetes vagyok most és már 3 honaja csak kismama nacit tudok felvenni ja és 74kg most
2009. jan. 22. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!