A 7-ből 5 csakrámat könnyen érzem, elég intenzíven, de az első kettőt szinte sosem. Mi lehet a gond?
Konkrétan az alap-csakrát és a szakrális-csakrát nem sikerül éreznem. A másik 5-öt már pár perces meditáció után és érzem, hogy lüktetnek.
Kérem lehetőleg csak az válaszoljon, aki ért is a dologhoz. Köszönöm!
"Na tipikus majom felfogás:
-Bizonyitsd be hogy van isten!
-Bizonyitsd be hogy nincs.
Akkor az összes ezós bizonyitsa már be hogy nem a középkorban él."
Valaszolni nem tudtal. :P
Probald ki Osho csakralegzes meditaciojat es magad is tapasztalni fogod,hogy leteznek csakrak. Persze, csak akkor tedd, ha eleg nyitott vagy, mert meg a jol felepitett, biztonsagos vilagkeped osszeomlik.
"Valaszolni nem tudtal. :P
Probald ki Osho csakralegzes meditaciojat es magad is tapasztalni fogod,hogy leteznek csakrak. Persze, csak akkor tedd, ha eleg nyitott vagy, mert meg a jol felepitett, biztonsagos vilagkeped osszeomlik."
Én inkább az érzékelés megtisztulására vagyok nyitott, ilyen csakra meg csí meg erőátfolyós dolgokban nem hiszek.
#Utolsó Válszoló
Mindegy, hogy ki lenne az illető hölgy?
Vagy konkrét személyre gondolsz?
Sztem ez mégiscsak fontos kérdés, ennyi miatt nem kéne csúnyán beszélni.
A #19-es csak megkérdezte:
"..honnan tudod, ha valami nem letezik?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!