Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A 7-ből 5 csakrámat könnyen...

A 7-ből 5 csakrámat könnyen érzem, elég intenzíven, de az első kettőt szinte sosem. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Konkrétan az alap-csakrát és a szakrális-csakrát nem sikerül éreznem. A másik 5-öt már pár perces meditáció után és érzem, hogy lüktetnek.

Kérem lehetőleg csak az válaszoljon, aki ért is a dologhoz. Köszönöm!

2011. okt. 27. 14:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A Hold sajtból van? Vagy azt is isten ragasztotta fel az égbolt padlójára?
2011. okt. 30. 17:27
 22/28 anonim ***** válasza:

"Na tipikus majom felfogás:

-Bizonyitsd be hogy van isten!

-Bizonyitsd be hogy nincs.

Akkor az összes ezós bizonyitsa már be hogy nem a középkorban él."

Valaszolni nem tudtal. :P

Probald ki Osho csakralegzes meditaciojat es magad is tapasztalni fogod,hogy leteznek csakrak. Persze, csak akkor tedd, ha eleg nyitott vagy, mert meg a jol felepitett, biztonsagos vilagkeped osszeomlik.

2011. okt. 30. 18:03
 23/28 anonim ***** válasza:
A Google-ban sok csakratisztító meditációt találsz. Amelyik megtetszik, azt végezd el, mert neked az jön be. A tudatalattid a képi megjelenítést érti. Legyen fantáziád! Ha lenne egy koszos, eldugult tölcséred, hogyan tisztítanád ki? /ne vegyszerre gondolj, legyünk környezettudatosak!/ Értesz? Vagy próbáld ki, ha egy korallt, vagy más narancsszínű kristályt teszel a második csakrádra meditációban, vagy csak folyamatosan a kristályból a csakrád felé kiáramló energiát próbálod érzékelni, mit tapasztalsz?
2011. nov. 1. 16:05
 24/28 anonim ***** válasza:

"Valaszolni nem tudtal. :P

Probald ki Osho csakralegzes meditaciojat es magad is tapasztalni fogod,hogy leteznek csakrak. Persze, csak akkor tedd, ha eleg nyitott vagy, mert meg a jol felepitett, biztonsagos vilagkeped osszeomlik."

Én inkább az érzékelés megtisztulására vagyok nyitott, ilyen csakra meg csí meg erőátfolyós dolgokban nem hiszek.

2011. nov. 1. 16:55
 25/28 zöldségnyúllal ***** válasza:
Avatar:Aang legendája, nyilván a második vagy a harmadik könyv, nézd meg a Guru című részt és a kérdéseidre választ kaphatsz!
2011. nov. 14. 18:47
 26/28 anonim ***** válasza:
53%
23 éves vagyok, a munkahelyemről írok, túl vagyok az ebédemen, de azon kívül hogy 30 perc múlva vége a munkaidőmnek és hogy nagyon szeretnék egy nővel szeretkezni, semmi mást nem érzek.
2011. nov. 18. 13:31
 27/28 anonim ***** válasza:

#Utolsó Válszoló

Mindegy, hogy ki lenne az illető hölgy?

Vagy konkrét személyre gondolsz?

2023. jan. 22. 06:14
 28/28 anonim ***** válasza:

Sztem ez mégiscsak fontos kérdés, ennyi miatt nem kéne csúnyán beszélni.

A #19-es csak megkérdezte:

"..honnan tudod, ha valami nem letezik?"

2023. jan. 22. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!