Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy pár tagjai nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár tagjai nagyon kevés időt töltenek együtt az megöli a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Vagy eleve azért töltenek együtt kevés időt mert már nem működik rendesen valami? és igy még tovább rontják a helyzetet?
2016. febr. 28. 06:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsi először privibe nyomtam véletlen!

Tehát!

Eszedbe se jutott, hogy esetleg dolgoznak?

2016. febr. 28. 07:37
 2/6 A kérdező kommentje:
De. Tudom hogy dolgoznak csak amellett mégis csak kéne időt szakítani egymásra is... Különben el fognak távolodni, hidegülni egymástól.
2016. febr. 28. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalataim szerint igen.
2016. febr. 28. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem. Mi is kevés idõt töltünk úgy igazán együtt mert messze élünk egymástól plusz mindkettõnknek rengeteg a dolgunk. Ennek ellenére tökéletes a kapcsolatunk, mivel mindkettõnknek megvan a Maga szabad ideje,hogy elvégezze a dolgát meg önmagával is foglalkozzon, így mikor együtt vagyunk 100%-ban csak a másikra figyelünk.

(Lassan 4 éve vagyunk együtt)

2016. febr. 28. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetnek olyan átmeneti időszakok, amikor a felek inkább a saját dolgaikra szeretnének koncentrálni. Persze lehet azt mondani, hogy ilyenkor is lehet a másikra időt szakítani, ez igaz is, de tapasztalatból írom, hogy nem ugyanaz, amikor úgy vagyok a másikkal, hogy közben máshol jár az agyam. Inkább legyen teljes egymásra figyelés, amikor együtt vagyunk.

De ha hosszú távú az eltávolodás, és a "szünetek" után nincs egymásra találás, akkor valóban gond lehet.

2016. febr. 28. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy egy bizonyos szint alatt már kapcsolatról sem lehet beszélni. Ha hétvégenként találkoznak az ugyan kevés, de még elviselhető.

De ha mondjuk havi 1x találkoznak az például nem párkapcsolat. Csak néha összefutsz valakivel, beszélgettek, szexeltek aztán jó napot. Ez nem egy párkapcsolat.

Így senkit nem lehet megismerni. Értelmetlen, és időpocsékolás is évekig ezt csinálni, és aztán jönni rá, hogy szinte nem is ismered a másikat, mert összeköltöztetek ugyan, de nem működik.

2016. márc. 4. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!