Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagy kérdés! Tegyük fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy kérdés! Tegyük fel kapcsolatot kezdtek valakivel. Gyerekszerelem, évekig együtt vagytok, komolyra terveztek. Esküvő, gyerekek stb. Aztán? 21L

Figyelt kérdés

Valami megváltozik...

- Hiányosságok vannak;

- Más után vágyódás /akár konkrét személy/;

- Valaki közel kerül hozzátok, aki szimpatikus lesz nagyon;

- Bármi más...

Tehát kivel történt meg? Milyen okból kifolyólag? Mikor a biztos nő/férfi megkérdőjeleződött és jött a "MI LENNE, HA...?"

2015. aug. 21. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Állíthatom neked, hogy a gyerekszerelemből 99%-ban ez lesz. Az oka az, hogy felnő az ember, és mások lesznek a prioritásai, szükségletei, személyisége. Ha pedig 21 évesen felmerül a "Mi lenne, ha..?", akkor a legjobb, ha elindul az ember a saját útján, hátrahagyva azt az életet, ami már nem megfelelő számára.
2015. aug. 21. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Akiket én ismerek gyerekszerelemből, a mai napig huszon és harminc év óta együtt vannak. Együtt nőttek fel.És nem bánták meg, legalábbis amikor erről kérdezgettem őket.. kb.20 ilyen párt ismerek és egyik sem vált el.
2015. aug. 21. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizárt, hogy a gyerekszerelem egy életen át tartson szerintem, de nem tartom reálisnak. Pont azért, mert valamelyik félben mindig ott lesz az új dolgok iránti vágyódás.

Milyen lehet mással megélni ezt azt, milyen a szex mással, vagy alapból milyen egy teljesen más habitusu, személyiségü emberrel megismerkedni?

Nagyon ritka esetben tud működni egy ilyen szerelem, mondjuk egy zárt közösségben el tudom képzelni, ahol "megrekednek a fiatalok" és kb mindenki tudja, hogy ki lesz a párja x év múlva, ha felnő.

2015. aug. 21. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

2: De ők alighanem mind fenn vannak itt:

[link]

VAGY nem fontos nekik a szerelmi élet egyáltalán.

2015. aug. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!