Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet valaki életéből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki életéből éveket elvenni?

Figyelt kérdés
Hacsak nem zár be egy pincébe mondjuk. Mégis milyen gyakori panasz "elvett X évet az életemből". Elvette? Odaadtad. Önként. Hol a gond? Miért kell még nem létező dolgok miatt is a másikat hibáztatni, saját elesettségünket reklámozni?
2016. febr. 24. 01:09
 1/10 Keira100 ***** válasza:
100%
Én értem. Homàlyban hagytad a kapcsolat jövőjét.
2016. febr. 24. 01:19
 2/10 Clark Kent.. ***** válasza:
38%
Ilyen az, amikor az ember nem vállalja a felelősséget a saját döntéseiért, hanem hárít.
2016. febr. 24. 01:22
 3/10 A kérdező kommentje:

"Homàlyban hagytad a kapcsolat jövőjét."

Te tréfálsz velem. Van bárki, akinek az élete, az egész élete egy kapcsolat körül forog, csak arról szól? Munka, tanulás, hobbi, barátok, háziállat, sport... az mind nem számít, csak az a lényeg, hogy végül házasság lesz, vagy sem? És ha nem, akkor elvettem az éveit?

2016. febr. 24. 01:34
 4/10 Költőnő? ***** válasza:
Ezt az a baj, hogy csak pont azok fogják érteni, akiknek nem szól. Aki érti, mit írtál, sztem soha nem mondana ilyet.
2016. febr. 24. 03:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem el lehet. De csak ha hagyja!

Lehet, h valaki a kapcsolatért sok mindenről lemond. Mindent alárendel a párjának, aztán az egészből mégse lesz semmi. De ahogy mondtam, csak ha engedi.

2016. febr. 24. 07:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez általában csak hárítás, önvédelem. Egy tönkrement kapcsolat után sokkal könnyebb azt gondolni, hogy a másik hibája volt és őt okolni mindenért, mint bevallani, hogy mi mit rontottunk el.

Ezzel az ember kivonja magát a felelősség alól, elhárítja a bűntudatát és még begyűjt némi szánalmat, együttérzést is. Tiszta haszon :D

2016. febr. 24. 08:23
 7/10 Költőnő? ***** válasza:
én azt mondom, hülyének azt lehet nézni, aki hagyja. De ha hagyja, akkor meg ne picsogjon. Az az ő döntése volt, h hagyja.
2016. febr. 24. 09:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy lehet ezt érezni, hogy elvették tőled. Én most szakítottam barátommal 2 és fél év után, mert már 1 éve nem voltak sínen a dolgok. Szerintem csak biztos pont voltam már és kiszeretett belőlem. Én persze szerelmes és próbáltam tenni ellene, hogy a kapcsolatunk visszarázódjon, mert voltak olyan pontok, mikor éreztem, hogy szeret ő csak már nem úgy. Ígérgetett is, hogy helyrehozzuk stb. Múlt héten oltári nagy hülyeséget csinált, próbált érzelmileg zsarolni és nem tudtam hova tenni, persze eddig is voltak ilyesfajta próbálkozásai de nem ennyire durva, mint a mostani. Ennyire nyugodt lelkiismerettel még nem hagytam ott kapcsolatomat pedig ez az egy év már gyötrelem volt de én elmondhatom, hogy nem dobtam ki egyből, hanem adtam neki esélyt többet is. De azt nem érzem, hogy hátrányom lenne, mert most ez így alakult sőt ha majd erősebb leszek lelkileg tudom, hogy rengeteget fogok tudni belőle tanulni. Szerintem csak maximum olyan emberek mondhatják ezt, akik intelligenciában és érzelmi intelligenciában is gyengébbek plusz nincs meg bennük az önfejlesztés iránti érdeklődés. Szentül hiszem, hogy mindenféle kapcsolatból lehet tanulni.
2016. febr. 24. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszerűen úgy, hogy megbánta azt ha vele volt és azokat az éveket mással akarta volna kitölteni, amivel jobban járna.

Igaz, hogy másra gondol, de akkor is a múltban mereng a "mi lett volna ha?" kérdésekkel.

2016. febr. 24. 17:34
 10/10 Keira100 ***** válasza:
A mondat lényege és gyökere. A fogamzóképes éveiből vettél el a bizonytalanságban tartásoddal.
2016. febr. 24. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!