Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok abban az esetben, ha én már szakítani akarok (5 év után), de tudom, hogy a párom rettenetesen ki fog készülni ettől?
Figyelt kérdés
Ismerem őt nagyon jól, tudom, hogy teljesen ki fog készülni, nagyon kötődik hozzám, bár ez neki sem jó, csak nem ismeri fel. Én már tudom, hogy mindenki jobban jár, ha szakítunk, mert megkeserítjük egymás életét. Természetesen én is kötődöm hozzá, nagyon nehéz döntés, együtt is élünk a kezdetektől fogva, de MUSZÁJ, mert olyan ellentétek vannak közöttünk, hogy csak kikészülünk mindketten. Én fel tudom fogni azt, hogy egy ilyen helyzetben szakítani kell, nem csak hullámvölgy, hanem biztos, hogy szakítani kell, már egy csomó időt és energiát fordítottam rá, hogy rendbe jöjjön a kapcsolat, de nem fog és ezt Ő nem fogja fel, ragaszkodik tiszta erőből hozzám. Nem szeretném ha kikészülne teljesen, szeretem emberileg, nagyon is, és megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy szomorú lesz. Ezért vagyok még vele, gyakorlatilag... Mit tanácsoltok? (ja...már beszéltem vele sokszor erről, mondtam már neki ezerszer, hogy szakítani fogok, de nem veszi komolyan, azt hiszi ez csak valami sértődés-féle tőlem)2016. febr. 22. 09:33
21/21 A kérdező kommentje:
Én is nagyon örülök ennek, tényleg nagyon normális, logikus, ésszerű és hasznos tanácsok érkeztek. Köszönöm még egyszer mindenkinek! Csak hogy adjak egy kis visszajelzést: elköltözöm, még albérletet keresek, de a döntést már meghoztam. Lelkileg sokat segítettek a válaszok, illetve a bizonytalanságom eloszlott.
2016. febr. 29. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!