Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, de nem értem miért?
A barátnőmmel együtt voltunk egy évet, nagyon jó kapcsolatnak indult, sok időt is tudtunk együtt tölteni és tényleg egy hullámhosszon voltunk.. Mind ketten úgy gondoltuk hogy ez már egy komoly szilárd kapcsolat és hogy építhetünk egymásra bőven. Felköltözött a nagy városba, egyetemi élet stb aztán vizsga időszak közben viszlát, mert hogy nem velem van a hiba, meg hogy túl sokat tettem érte ő meg semmit és ez is bántja. Az egész úgy indult, hogy 3 hét nem találkozás után, felvetettem neki, hogy azért találkozhatna már velem is, mert oké hogy tanulni kell, de azért ezt is kéne ápolni, nyílván nekem rossz volt, hogy várok várok várok és nekem még van fél évem mire én is felkerülök egyetemre.. Utána beszélgettünk, próbáltam elhívni hogy találkozzunk és beszéljük meg, de nem.. Lényegében az a baja hogy én változtattam meg tartottam magam meg alkalmazkodtam, ami szerintem fontos egy kapcsolatban, elvileg ő volt nehézkes időszakban..
A bökkenő az, hogy a felsorolt dolgok miatt én nagyon szeretem őt és kevés ilyen lány van a világon, mint ő.. Lehet ezt túl éreztettem vele, meg az is lehet hogy sok voltam, de ezt az egészet nem tudom valahogy feldolgozni.. Persze a szokásos szöveg az bejött a képbe, hogy nem akar rosszba lenni velem, meg később talán újrakezdhetjük de ne reménykedjek bla bla bla.. Nem ilyennek ismertem meg... És a legjobban bánt, hogy ennyi energiát meg mindent belefektettem én is és ennyit nem lehet hogy megoldja ezt a problémát velem közösen, hogy még is mi legyen.. Inkább dobjuk ki ,mert van egy jó fej barátja.. gondolom ha szét szivattam volna a fejét a mai napig együtt lennénk..
Ne foglalkozz vele. Nem kell drasztikusan megmutatni semmit. Közhely, de az élet mindig visszaadja az ilyeneknek azt, amit másokkal tettek.
Anno volt egy távkapcsolatom, szerelem mindkét fél részéről, 1,5 évig imádtuk egymást, majd a csaj elment Pestre 2 napos osztálykirándulásra. Már aznap este nem bírt magával, bezsongott, és megcsalt. Nagy nehezen megbocsájtottam neki, mert szerettem. Azután már amúgy sem volt az igazi, bennem maradt ez a dolog. Rá 1 hónapra lemondta a hétvégi találkánkat, mert az osztállyal megy valahova kirándulni. Következő héten megint.. Aztán végülis mikor elmondtam, h hülye én sem vagyok, kiderült, hogy akivel megcsalt Pesten, az elkezdett lejárogatni dugni hozzá hétvégente.
Pár év utána újra beszélünk, és azóta rájött, mit követett el, tönkretette az életét ilyen téren, mindenki kihasználta azóta, stb. Így járt.
Engedd el, majd megkapja az élettől, ami neki jár. Ha most elkezdesz villogni, hogy mekkora király vagy, csak leégeted magad.
Arra nem is gondolsz, hogy a távolság miatt rájött, hogy például nem hiányzol? Hogy nem szerelmes már beléd? Mert ha így van, akkor teljesen jogos, hogy pusztán a megszokásból körülbelül 19 évesen nem fogja lekötni magát. Ha te szerettél volna ki belőle, akkor te is ugyanezt tetted volna, csak te nem szerettél ki belőle. De ez nem a te erényed, vagy az ő hibája.
Viszont való igaz, hogy nem járt el korrekten, mert hamukázott össze-vissza. De az vesse rá az első követ, aki tényleg úgy képes szakítani, hogy elgondolja, és másnap már meg is valósítja!
Na persze lehet, hogy megcsalt, mert nem állítom, hogy ez nem lehetett a pakliban. De mindkét esetben csak annyit tehetsz, hogy nehezen bár, de elfogadod a döntését, és elismered, hogy mindenhez két fél kell, és ha a másik már nem akarja, akkor te nem tehetsz mást, mint elfogadod.
'Vagyis szerintem az ember hülye lenne eldobni valakit még akkor is ha nem szerelmes aki jó hozzá meg szereti, hanem agyban lemérlegelné a dolgot, tenne érte, vagy tényleg kivárná a következő kapcsolat elejét kényelmi okokból..'
Szerinted. Más szerint meg ez oltári nagy baromság. Normális ember azért van valakivel mert szereti és nem azért, hogy legyen valakije amíg talál jobbat. A többség nem retteg az egyedülléttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!