Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott, de nem értem miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott, de nem értem miért?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel együtt voltunk egy évet, nagyon jó kapcsolatnak indult, sok időt is tudtunk együtt tölteni és tényleg egy hullámhosszon voltunk.. Mind ketten úgy gondoltuk hogy ez már egy komoly szilárd kapcsolat és hogy építhetünk egymásra bőven. Felköltözött a nagy városba, egyetemi élet stb aztán vizsga időszak közben viszlát, mert hogy nem velem van a hiba, meg hogy túl sokat tettem érte ő meg semmit és ez is bántja. Az egész úgy indult, hogy 3 hét nem találkozás után, felvetettem neki, hogy azért találkozhatna már velem is, mert oké hogy tanulni kell, de azért ezt is kéne ápolni, nyílván nekem rossz volt, hogy várok várok várok és nekem még van fél évem mire én is felkerülök egyetemre.. Utána beszélgettünk, próbáltam elhívni hogy találkozzunk és beszéljük meg, de nem.. Lényegében az a baja hogy én változtattam meg tartottam magam meg alkalmazkodtam, ami szerintem fontos egy kapcsolatban, elvileg ő volt nehézkes időszakban..

A bökkenő az, hogy a felsorolt dolgok miatt én nagyon szeretem őt és kevés ilyen lány van a világon, mint ő.. Lehet ezt túl éreztettem vele, meg az is lehet hogy sok voltam, de ezt az egészet nem tudom valahogy feldolgozni.. Persze a szokásos szöveg az bejött a képbe, hogy nem akar rosszba lenni velem, meg később talán újrakezdhetjük de ne reménykedjek bla bla bla.. Nem ilyennek ismertem meg... És a legjobban bánt, hogy ennyi energiát meg mindent belefektettem én is és ennyit nem lehet hogy megoldja ezt a problémát velem közösen, hogy még is mi legyen.. Inkább dobjuk ki ,mert van egy jó fej barátja.. gondolom ha szét szivattam volna a fejét a mai napig együtt lennénk..

2016. jan. 31. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Felköltözött a városba, megváltozott, és már nem arra vágyik, mint régen. Sajnálom!
2016. jan. 31. 20:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem értem mit lehetne tenni ellene.. Ennyire nem lehet megoldhatatlan a dolog.. Már bánt, hogy mindig így járok, stabilan meglennék a kapcsolatban az égedatta világon nincsenek nagy meg teljesíthetetlen igényeim és azok is teljesíthetetlenek..
2016. jan. 31. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Én az ilyen ribizliket, mindig alaposan kifacsarom, majd utána mehet a többi után.
2016. jan. 31. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de amikor hanyagolja a találkozásokat különböző kifogásokkal, és jön az a sablonszöveg, h túl jó vagy hozzá stb, az azt jelenti, hogy sajnos talált magának mást ott helyben. De nem akart azzal megbántani, hogy elmondja, hogy megcsalt. Ez történik, ha valaki más környezetbe kerül, egy nyüzsgőbb helyzetbe. Próbáld meg elfelejteni, és keress mást, aki hűségesebb.
2016. jan. 31. 20:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán talált magának mást, csak gyáva bevallani.
2016. jan. 31. 20:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Értem. Én is gyanakodtam erre is, bár állította hogy nem ez van a dologban, de én se tudok mást elképzelni. Mondjuk nagyon nem ilyen típusú ember, aztán a franc tudja. Jó lenne ezt hinni hogy ez történt, akkor tudnék haragudni rá..
2016. jan. 31. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Talált mást, a többi csak a szokásos női terelés meg hazug duma.

Nagyváros, egyetem, bulik, rengeteg pasi és rájött, hogy igazából nem téged szeret, hanem magát.

Sajnálom.

2016. jan. 31. 20:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha így van, akkor sok boldogságot neki.. ha nem így van akkor meg nem fogom megérteni soha. Bár örülnék, akikkel összejövök egyszer az életben tudnák értékelni azt amijük van..
2016. jan. 31. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Annyira szánalmas egyesek részéről ez a "túl jó vagy hozzám", "te ennél jobbat érdemelsz" duma. Aki még ezt beveszi, azzal is komoly gondok vannak.

Sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy összeszedett valakit, semmilyen tanulás meg vizsga nem indokolja azt, hogy 3 hétig ne találkozzatok. Tudod, arra van ideje az embernek, amire akarja, hogy ideje legyen.

28/F

2016. jan. 31. 20:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Ezt a dumát azért nem vettem be, mert ellent mond egymásnak a kettő.. Vagyis szerintem az ember hülye lenne eldobni valakit még akkor is ha nem szerelmes aki jó hozzá meg szereti, hanem agyban lemérlegelné a dolgot, tenne érte, vagy tényleg kivárná a következő kapcsolat elejét kényelmi okokból.. Na mindegy, azt hiszem a jövő hónapban azért drasztikusan megfogom neki mutatni hogy nagyon nem érdekel mit csinál..
2016. jan. 31. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!