Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd vissza akar jönni? Hozzátok visszaakart térni az, aki elhagyott?
Párom elhagyott, mert szerinte lapos volt a kapcsolat, már csak a megszokás miatt volt vele. 6 éves kapcsolat.Eljegyzéssel. Esküvő kitűzve. Gyorsan talált magának egy srácot, akivel találkozgat. Gondolom ez egy gyógykapcsolat.
Később ha elmúlik nála a srác iránt érzett lángolás, lehetséges, hogy vissza akar jönni? 28/F ő 21/L
Ki tudja...?
Viszont nagyon elsietett volt ez az egész, tényleg szerencse, hogy még időben észbe kapott. 21 éves, 15 évesen jött össze veled, gyakorlatilag gyerekként.
Szóval kapcsolatban voltatok, és ő közben talált magának egy másik srácot.
Ez esetben azt tanácsolom, hogy ha vissza akar térni, küldd el melegebb éghajlatra. Eléggé undorító ember, aki ilyet tesz.
Szerintem megijedt a felelősségtől. Mi is szétmentünk a párommal az összeköltözés előtt, mert a lelkünk mélyén beijedtünk.
Lehet, hogy visszajön, rajtad múlik, hogy megbocsátasz-e neki... Nekem volt olyan kapcsolatom, amikor az exem visszajött a "gyógyból", és valahogy szerettem annyira, hogy nem tudtam rá haragudni.
Engedd el teljesen, és keresgélj, ne hagyd, hogy megállítsanak. Egy harmonikus kapcsolat jót tesz a lelkednek. És hivatalosan már semmi nem köt össze titeket...Ha pedig nem bírjátok egymás nélkül, úgyis jön a könnyes összeborulás, és még jót is tehet a kapcsolatotoknak.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!