Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti voltatok már olyan helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bernadett Dett kérdése:

Ti voltatok már olyan helyzetben, h a pasitok elhagyott de viszont minden nap keres és féltékenykedik és csókolgat?

Figyelt kérdés
Egy hete hagyott el a párom 3,5 év után,de ugy hagyott el,h napi szinten beszélünk,abban a faluban dolgozok hétvégenként ahol ö lakik és kijön hozzám,csókolgat-ölelget,volt h lesmárolt kb 2 napja.Napi szinten felhiv,h mit csinálok. Van egy pasi aki oda van értem és ö tudja,aztán épp ma hivott fel h irkalok e a pasival meg beszélgetek e telefonon vele,mert ha megtudja akkor megveri meg ilyenek.Nemértem öt.En nagyon szeretem és tudom h ö is,változtatnunk kell de akkor miert kellett ehez szakitani?Voltak az utobbi idöben veszekedések,féltékenykedések.Néha erre is gondolok,h ezt csak azert csinalja mert csak igy tudta megoldani azt,h jo legyen már kettönk között minden?Segitsetek nekem,h mit tegyek,mert már nembirom,hogy ez van,napok óta nem eszem,hiányzik nagyon,este nemtudok aludni,reggel ha felkelem ö az elsö gondolatom.Van h lejön hozzám egy kicsit és beszélgetünk de akkor hadja h puszit adjak neki.Felhiv naponta h mit csinálok hol vagyok,van e nálam valaki,látom meg tudom h szeret és hiányzom neki. Kérlek szépen titeket hogy a rossz indulatu kommentekkel hadjatok,nekem olyanok segitsenek ebben h mit tegyek akik már voltak ilyen hasonló helyzetben. Mert most nemtudom sajnos eldönteni,h mivan.Akar engem vagy nem? Mert ha nem akarna akkor már nem is keresne. Adjatok ötleteket,h mit tegyek,tudom nekem is változnom kell,meg nem is keresem öt sokszor,de nem birom ki nélküle.Köszönöm elöre is aki segitene meg a válaszokat is.

2015. okt. 6. 20:03
 1/8 opened paradise ***** válasza:

És te ezt hagyod neki?

Akkor te vagy a hülye...

2015. okt. 6. 20:04
 2/8 opened paradise ***** válasza:
Kérdezd meg tőle,hogy mit akar,mi kéne ahhoz,hogy folytathassátok. Ha sehogy se menne,akkor ne hagyd neki.
2015. okt. 6. 20:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Hagyom neki és tudom h hülye vagyok,de nagyon szeretem és hiányzik.
2015. okt. 6. 20:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma is felhivott h megy Bécsbe melózni,én meg elsirtam magam h ne hadjon itt,aztán mondta h ne sirj szivem nem nem megyek sehová. Most mivan ilyenkor? :O Csak arra vagyok kivancsi,h ennek végleg vége vagy ezek után még hihetem azt,h megoldodik minden? Mert ha nem keresne akkor valahogy eltudnám viselni h vége,de igy nemtudom mit hidjek.
2015. okt. 6. 20:19
 5/8 opened paradise ***** válasza:

Csak szórakozik veled...

Hány éves vagy?

Állj kicsit a talpadra és ne csábulj el közben,úgy beszéld meg vele.

2015. okt. 6. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy oldjátok meg a problémákat és béküljetek ki, vagy ne hagyd, hogy ezt csinálja, mert elmondom, hogy ez nem normális dolog. Nem feltétlenül akar visszakapni, lehet, csak teljesen hülyének néz, elvan veled, amíg nincs más. Ezt kéne megbeszélnetek.
2015. okt. 6. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted,h szórakozik? Hogy mégjobban fájjon az h szakitottunk? Tudom megkellenne mutatnom azt h erös vagyok és igen is nem viselt meg,de sajnos ez 1 hete történt és mindig elmondom magamnak azt h nyugi találok majd jobbat is,de minden reggel ugy kelek fel h siratok egy órát aztán megnyugszom,mire megnyugodtan ö felhiv és megint ott vagyok ahol a part szakad. Lesz ebböl meg valami? Amugy 23 éves vagyok és ö is.
2015. okt. 6. 20:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Azon vagyok,h megoldjuk de igy nemtudok ha ö azzal idegesit h kivel vagyok meg mit csinálok. Akkor miert ment el mellölem ha utána nem birja elviselni ha pl kint vagyok valahol.Kocsmában dolgozom és most szombaton is kijött,csókolgatta a nyakamat,aztán mondta h most jo neki igy egyedül de amikor velem van meg csókot ad akkor ujra ugy erzi h szeret nagyon. Ez mi? Ettöl készülök ki.
2015. okt. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!