Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért jó ha a közelében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ha a közelében tarthat? Aki volt már ilyen helyzetben lenne kedves válaszolni?

Figyelt kérdés

A nyáron összejöttem egy fiúval, nagyon csodálatos volt az egész, rég éreztem magam ilyen jól, minden téren...Csak sajnos különböző városba járunk egyetemre,és a távolság szét szakít minket. + mellé jönnek a munka,tanulás,nyelvvizsga,stb dolgok.. Szóval egyszerűen kivitelezhetetlen lett volna az egész dolog. Megbeszéltük a hónap elején hagyjuk ezt a dolgot,ha úgy akarja a sors úgyis egymásra találunk még.

Én azt mondtam ne beszéljünk egyáltalán,ő azt mondta beszéljünk de ne napi szinten. 3 hétig talán 6 mondatot ha váltottunk egymással.

Erre a héten írt egy nagyon hosszú üzenetet, hogy nagyon össze volt zavarodva mikor utoljára személyesen beszéltünk. De szeretné ha barátok lennénk, és tartanánk normálisan a kapcsolatot, és úgy érzi tudnom kell róla,hogy megismert egy lányt, akit nagyon megkedvelt, és lehet több is lenne. Erre tudta nagyon jól, el szeretnék menni az egyik fellépésére és elhívott, hogy tudja mennyi szerettem volna nyáron megnézni és menjek el és tudunk beszélgetni utána.

A kérdés nem a lányra irányul, mivel már nem érzek a volt barátom iránt semmit, de miért jó ha a közelében tarthat? Ez nekem olyan fura :D egyik barátommal sem tartom olyan szinten a kapcsolatot,max 1 évben 1-2x beszélünk, és akkor is ha születésnapok vannak.

Vagy csak én reagálom túl és képzelek bele többet?

2015. szept. 26. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát... Én sem tartom jó ötletnek hogy ennyire közeli barátságot akar veled, szerintem lehet hogy még reménykedik abban hogy összejösztök... Amúgy sincs igazi fiú -lány barátság... az egyik mindig többet akar, ha titkon is
2015. szept. 28. 19:34
 2/2 Karima61 válasza:
Sajnos nincs jó hírem. Szerintem "B" verziónak akar megtartani, ha nem jönne össze a másik lánnyal a dolog. Mivel hetekig nem beszélt veled, nem TE voltál az igazán fontos, a másik jobban érdekelte. Igaza van az előttem szólónak, nincs barátság férfi és nő között. Ebbe a "barátságba" te jobban sérülnél. Ne foglalkozz vele, biztos jön az életedbe olyan, aki csak téged akar, s nem barátnak, hanem SZERELMÉNEK! :-)
2015. szept. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!