Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az exeitek új párjairól?
Az egyik utánam jött "párjait" inkább sajnálom, mert mindegyikük hitte, hogy majd mellette elfelejti az első csalódását, aki után egy nőben sem tudott bízni, de nem tudok róla, hogy bárki mellett le tudott volna cövekelni tartósan (előttem sem az első óta és utánam sem).
A másik megtalálta valakiben, amit keresett, nekünk pedig más dolgunk volt egymással.
Igazából senkin nincs okom nevetni.
Annyira nem érdekelnek,hogy még nevessek is rajtuk.
Mindenképp lejjebb kellet adnia,nálam jobbat nem talál.
az egyik szemem nevetett a másik pedig sírt.
nevetni azért nevettem, mert mikor megtudtam hogy egy drogos nincstelen gyerekkel jött össze a csaj, vagyis dobott érte egyből elkapott a nevetés hogy pont ennek a senkiházi gyereknek a farka kellett neki.
félre értés ne essék, nem "irigységből" fikázom a drogost, de ismerem már régóta és tudom hogy a házban ahol lakik már fél éve nincs villany mert kikötötték, annyi pénze nincs hogy azt befizesse, szomszédból megy át egy hosszabbítón az áram :D
persze kábszerre mindig van neki, egyetlen bevétele a szociális segély, meg amit éppen össze tud tolvajkodni a spanokkal :)
tehát valóban egy nincstelen senki házi.
ja aztán a hab a tortán az volt, hogy még karácsony után bepróbálkozott a volt csajom, jól kiröhögtem aztán letiltottam minden honnan.
a másik szemem azért sírt, mert ennél jobbat is választhatott volna magának, igaz tudom hogy max pár hónapig lesznek együtt, ugyanis az exem elég nagyigényű csaj (anyagi téren) szóval vagy lejjebb ad az igényekből, vagy hamar véget ér a szerelem.
titkon azért bízok benne, hogy majd megkeres engem ha véget ér a lá múr (erre 99% az esély) és akkor porig fogom alázni az tuti, utána meg elzavarom a francba :"D
egyébként sejtem, hogy most karácsony előtt is részben ezért keresett meg mert bejöttek a hidegek, és ugye én minden reggel előre befűtött kocsival vittem a munkába, meg mikor végzett mentem érte.
most meg kb 3-4 órával többet kell így elbaxnia, és gyalogolhat a vonatig reggelente a mínusz 10 fokban 30-40 percet, délután meg szintén :D
hát igen...a szerelemért meg kell szenvedni...:DDD
Igazából nyáron láttam őket, és meglepődtem, hogy mennyire egyformán híztak meg. :D Szégyenlem magam, de akkor elröhögtem magam, ahogy megláttam, a gurulásukat.
Persze, ha ez nekik jó, egészségükre, örülök, ha boldogok.
Örülök,hogy megszabadultam az extől!
Az kéne még,hogy a síron túlról is rugdosson,ezért direkt letiltottam mindenhonnan.
Nem érdekel az élete különösebben.
Néha néha szóba jön közös ismerősökkel.Aztán nagyjából informált vagyok.Megtudtam véletlen azt,hogy az új barátnő már ki is dobta.(Legszebb öröm a káröröm :D )
Az fájt az egészben egy kicsit ( ezt már írta valaki) ,hogy ő már új kapcsolatban volt(előbb,mint én)legyen akármennyire is rövid.
Nekem megváltás volt mire végre szétmentünk, utána csak facen láttam, hogy miket oszt meg. Egyetlen ami feltűnt mindig, hogy egyre csak hízik és hízik, olyan lett, mint az apja. Ilyenkor mindig elgondolkodtam, hogy tényleg együtt voltam vele négy évet...
Aztán pár hónappal később egyik barátomtól tudtam meg, hogy van új barátnője, akivel kb. a szakításunk után pár nappal jött össze. Ez nagyon rosszul esett, mert a kapcsolatunk utolsó évében állandóan azzal vádolt, hogy megcsalom (sosem merült fel a gondolat sem bennem), erre ő jött össze egy lánnyal pár nappal később. Biztos megsínylette a szakításunk...
Amivé az exem vált, annak tökéletes ez az új lány, zsák a foltját, egy szinten vannak kinézetileg és agyilag is, már esküszöm várom, hogy mikor lesz eljegyzés és házasság.
Nem érzem boldogtalannak magam, nincs rám különösebb hatással, én is élem az életem és jól érzem magam. Csak a rokonok ne sápítoznának egy évvel utána sem, hogy de hát miért dobtad ki, olyan jó gyerek volt. Jah, volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!