Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok az exeitek "ajándékaival"?
Mi tegnap szakítottunk és még névnapomra kaptam tőle egy nagyon szép ezüst karkötőt..kértem,hogy vegye vissza de nem.
És én nem szeretném mindennap ezt nézni, de kidobni meg ilyesmi dolgokat sincs kedvem csinálni vele:|
Nekem sem volt, de a szekrényben sem volt jobb helyen, zavart, hogy ott van. A férjemet (akkor még a vőlegényem) is zavarta, kidobni nem akartam, így aztán pakolgattam pár évig. A vége pedig kuka lett, nem sajnálom, csak rossz arra gondolni, hogy nagy értéket dobtam ki.
Jó megoldás nem nagyon van. :-( Esetleg ajándékozd el, hátha valaki örül neki. Egy karkötőt könnyebb, mint a karikagyűrűt... :-)
Én ma találtam rá véletlenül a jegygyűrűmre. Csak az zavart, hogy a dobozát csokinak néztem. Ha a következő feleségemet zavarja, akkor kidobom vagy elajándékozom.
Használati tárgyakat viszont használom. Majd elromlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!