Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor csináltok szándékosan undorító dolgokat egy lány előtt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem tetszik, de nemrég elkezdett szándékosan undorító dolgokat csinálni előttem és kérdezgeti, hogy undorodok-e tőle. Ez mi?
17/L
2012. dec. 10. 23:48
3/9 A kérdező kommentje:
Szívesen van velem, sokszor hív ő ide vagy oda...
2012. dec. 10. 23:50
4/9 anonim válasza:
Ez a primitív, éretlen, kamaszos udvarlás, kélek...! :D
6/9 A kérdező kommentje:
orrpiszkálás, nem is olyan igazi, inkább látványszerűen. megrágott étel mutogatása...
2012. dec. 10. 23:55
7/9 anonim válasza:
Én ha ilyet csinálok,akkor általában kiábrándítom magamat belőle xD
Bár én nem ilyen undorító dolgokat csinálok,hanem egészen mást...
9/9 anonim válasza:
Nos a férfiak többsége abban a helyzetben cselekszik így ha szellemi fogyatékkal élő vagy egy undorító véglény akit ez szórakoztat. Ha ezek után még rá tudsz nézni akkor nálad sincs minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!