Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktátok olyan exeitek Facebookját nézegetni, akik nem érdekelnek?
Figyelt kérdés
Tudom, nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, de érdekel, mert nem mindennapi módon szakított. Egyik napról a másikra eltűnt, letörölt, letiltott, nem válaszolt, a cuccaimat is egy ismerősömnek kellett visszakérnie, postán küldte, de nem is nekem... Erre most meg láttam, hogy pár napja feloldotta a tiltást, gondolom megnézett, de már megint le vagyok tiltva neki. :D Abszolút nem érdekel a pasi, maga a helyzet érdekel. Miért nézeget most, ha akkor, mikor kellett volna, nem volt rám kíváncsi? Ráadásul barátnője is van 4-5 hónapja.2015. febr. 19. 15:13
1/12 anonim válasza:
ha lenne facebookom akkor valószínű nézném mert másra úgysem nagyon jó :/
2/12 anonim válasza:
Nem, miért tenném? Nem fordítok energiát olyan dolgokra, amelyek nem visznek előre, csak lehúznak. Sajnálom, minden jót kívánok neked, talán szerencséd lesz egyszer.
3/12 anonim válasza:
Én is van, hogy megnézem, pedig már akkor sem kéne ha a másik opció a halál lenne. Lehet, hogy szemét vagyok de mindig megnézem és konstatálom, hogy én megtaláltam életem párját ő meg azóta is egyedül van. Meg is érdemli. Megcsalt, hazudott.
4/12 anonim válasza:
Nekem van olyan exem akire rápillantok néha facen, mert jó érzés látni hogy ahhoz képest hogy ő kivánta nekem hogy magányosan dögöljek meg munka nélkül, neki 19 évesen egy 37 éves alkoholista csövest sikerült összeszednie, neki magának pedig egy érettségit sem, és havonta váltogatja a faszijait.
5/12 anonim válasza:
persze az egyiküknek már gyereke van :)
6/12 A kérdező kommentje:
Elég vegyes válaszok születtek. Köszönöm szépen.
Én értetlenül állok a helyzet előtt. Én nem csaltam meg, nem hazudtam, nem tettem semmi rosszat, ő volt az, aki vasárnapról hétfőre eldobott minden lehetséges értelemben. Ráadásul azóta is párkapcsolata van, tehát nem tudom hová tenni, miért érdekelhetném.
2015. febr. 19. 15:21
7/12 anonim válasza:
Én is szoktam, egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy megy az életük.
8/12 anonim válasza:
Néha szoktam kíváncsiságból nézegetni.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát rohadjon meg az ilyen. Ne legyen kíváncsi rám a legkisebb mértékben sem, gerinctelen féreg.
2015. febr. 19. 15:37
10/12 anonim válasza:
tiltsd le, ha ennyire zavar
én nem szoktam nézegetni
én baráti köröm amúgy se facebookon él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!