Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktátok olyan exeitek Facebookját nézegetni, akik nem érdekelnek?
Figyelt kérdés
Tudom, nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, de érdekel, mert nem mindennapi módon szakított. Egyik napról a másikra eltűnt, letörölt, letiltott, nem válaszolt, a cuccaimat is egy ismerősömnek kellett visszakérnie, postán küldte, de nem is nekem... Erre most meg láttam, hogy pár napja feloldotta a tiltást, gondolom megnézett, de már megint le vagyok tiltva neki. :D Abszolút nem érdekel a pasi, maga a helyzet érdekel. Miért nézeget most, ha akkor, mikor kellett volna, nem volt rám kíváncsi? Ráadásul barátnője is van 4-5 hónapja.2015. febr. 19. 15:13
11/12 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy már megint letiltott :D Tegnap vettem észre, nem is őt akartam megkeresni, hanem egy azonos nevű srácot, de őt adta ki elsőnek. Ezen meglepődtem, hisz aki letiltott vagy letiltottam, nem szokta kidobni. Rámentem a profiljára, és elérhető volt. Mára viszont ismét le vagyok tiltva. :D Gondolom megnézett, aztán ennyi. De hogy minek... Nézegesse a barátnőjét, akivel miután ott hagyott 1,5 hónapra rá összejött. :D
2015. febr. 19. 19:07
12/12 anonim válasza:
Aki nem érdekel, azt nem nézegetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!