Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok barátok lenni az exetekkel, ha megbántott, de őszintén megbánta és ki akarna békülni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 23:02
1/7 anonim válasza:
Exszel úgy sem lesztek barátok. Lépj tovább.
2/7 anonim válasza:
Saját tapasztalat, nem! Persze attól is függ, mivel bántott meg és milyen szinten. De a múltat úgy a legkönnyebb lezárni, ha nem része a jelenednek :)
3/7 opened paradise válasza:
Nem. Én nem hiszek az ilyen "barátságokban". Plusz sose bocsájtok meg/felejtek,ha egyszer megbántottak.
5/7 anonim válasza:
Én exekkel nem barátkoznék. Mindenképp egy elrontott valami, egy elszalaztott lehetőség, egy kudarc ugarana be róluk és így inkább nem.
6/7 anonim válasza:
nem, mert nem érdemes a múltba vissza tekinteni.
a jelenből kell építkezni, az ex pedig a múlt része.
egyébként pedig nem vagyok híve az ilyen "maradjuk barátok" dolognak szakítás után, függetlenül attól hogy haragban vagy békességben váltak el az útjaink.
a szakításnak mindig megvan az oka, és azok után barátként nem tudnám már kezelni az exet, szóval nálam nagyon felejtős a dolog.
7/7 Hannibal82 válasza:
Az én szakításom anno egy hölggyel, úgy indult, hogy éreztem, hogy nincsenek rendben a dolgok, elhűltünk, így egyszer ennek fényében ültem le vele beszélgetni. Ő szinte jóváhagyta, hogy valószínűleg nem fog ez így menni tovább, de nem ez fájt. Később előhúzta a lehetnénk barátok lapot, ez volt a legfájóbb. Tudtam, hogy ennek sem értelme, sem jövője nincs így. Szépen elsétáltam, és soha többé nem kerestük egymást. Azóta boldogan élek egy másik hölggyel, és nem hiányzik, de néha eszembe jut az ex-nek hívható hölgy. De ami fontos, annak a döntésnek kapcsán lehetek most boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!