Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen esetben jóban lennétek az exetekkel?
Pasi vagyok, és nekem olyan a személyiségem, hogy nagyon nehezen engedek el valakit az életemből akit megismertem és szerettem egykor, legalább néhanapján 1-2 üzenet váltás, akár csak neten legyen...
Ezzel a kapcsolattal az volt a baj, hogy a csaj végig hitegetett, csak azért nem találkozunk mert megerőszakolták, és nem áll készen nem mer a szemembe nézni ezek után, és undorodik a pasiktól...
Persze a legjobb barátjához aki kb apja lehetne és válófélben volt már nem volt baj menni, mert ő nem úgy néz rá mint egy nőre, vele tud talizni velem nem...
Teltek a hónapok, és egyre több konfliktus volt, és egyre többet veszekedtünk interneten, hogy ez nem kapcsolat, már írtam is neki akkor b*szasd meg vele magad te ku*va.
Ő meg mondta, jól van meg is teszem akkor!
Így ment ez kb 5 hónapot, mire megismertem a mostani barátnőmet. Segített túl lenni rajta, de még én megpróbáltam vele haveri viszont ápolni, de nem megy...
Utána még fél évig folyamatosan tiltogattuk egymást, legtöbbször én őt, de néha volt fordítva is amikor lebüdös ku*váztam...
Természetesen összejött az apja korabeli faszival, nyáron elmondta sírt amikor meglátta a közös képeimet a barátnőmmel, idióta volt. Akkor akart is volna találkozni de leállítottam.
Most már kb 2,5 hónapja hogy egy szót se váltunk, leghosszabb időszak ez, most arra gondoltam felkeresem új évkor hogy boldog új évet kívanjak meg esetleg beszélgessünk.
De az a baj, ha megint elkezd a kapcsolatáról beszélni, eszembe jut az egész hogy milyen szánalmas módon hagyott el, hány hónapig hitegetett, újságolja merre voltak mit főz stb, de jó vele együtt... és megint kezdődik elölről az egész. Megint lebüdös ku*vázom, elhordom minden reteknek veszekszünk fél órát letiltjuk egymást...
Nem csak szerettem, hanem jó barát is volt, és szerettem volna még az életben egyszer utoljára látni, mert nem akartam, hogy így érjen véget...
De normális vagyok én? Nem fog működni, nem lehet ebből már haverság se...Még emlékszem mikor mesélte gyakorlat után oda megy tusolni, meg kapott lakás kulcsot, ott aludhat ha fáradt és nincs kedve hazamenni... Közbe azt mondta hamarosan találkozunk szeret ez csak barátság, amúgy is apja lehetne... Igen látszik...
Szóval fogalmam sincs miért akartam ezek után haverkodni, de szerintem ugyan úgy lemocskosbüdös ku*váznám és elhordanám minden reteknek nem megy ez... Talán jobb ha nem is akarok vele többé beszélni
Semmi értelme felkeresni, vagy reagálni rá ha ő felkeres.
Sajnos én is ilyen vagyok, bár nem mondok azért ilyen keményet senkire, de volt egy se veled se nélküled kapcsolatom elég sokáig egy hölggyel, és a végén már csak a veszekedés volt. Ő volt a legjobb barátom, társam. Összeszedett egy másik férfit csak azért hogy féltékennyé tegyen, én piszkáltam érte, aztán végül el kellett engednem az életemből. Ez az egyik legnehezebb dolog az életben szerintem, hagyni elmenni azokat az embereket akik nagyon sokat jelentenek neked, de mégis rossz hatással vagytok egymásra. Nagyon sokat szenvedtem és szenvedek is nélküle, de tudom ez volt a helyes döntés.
Látszik, hogy nem csak barátként érzel még iránta. A mostani barátnődnek is rossz érzés lenne ha vele újra felvennéd a kapcsolatot. Tényleg nincs értelme újra elkezdeni, csak felszakadnak a régi sebek és annál fájdalmasabb meg nehezebb lesz megint.
Beteg ez a csaj, békén kellene őt hagynod!!! Semmi kapcsolat ne legyen,se telefonos,se internetes vele és nézz előre. Akármit is érzel iránta,te is tudod a józan eszeddel, hogy nem normális, a kapcsolatotok sem volt az, és a te viselkedésed sem az,amennyiben akarsz vele találkozni.
Nőkkel nem kell haverkodni.Szomszédokkal lehet,meg gyerekkori ismerősökkel, de másokkal nem. Vagy keress valakit komoly kapcsolatra,aki normális, vagy keress szexpartnert,de ne sérülteket akarj. Egyelőre most lehet pár hétig,hónapig jobb lenne neked egyedül, hogy kicsit összeszedd magad.
javítás,utolsó vagyok:
mivel van párod,ne legyél egyedül természetesen,de inkább magadra és az új párodra koncentrálj! ha nem tudsz,akkor vele szakítanod kell és magadra fókuszálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!