Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is így lennétek a helyemben? 22/L
ha már gondolkozol a szakításon akkor idő kérdése.
7hónapot jósolok nektek.
tedd a kezed a monitorra és küldöm az energiát
köszönöm a kérdésedet
:D
Téged minősít ám, ha egy ilyen emberrel együtt vagy. 8 általánost végzett és összejöttél vele???
Széép...
8 általános + horogkereszt...? Intelligens alak lehet. :D
De ha engem amúgy nem zavarna valami a barátommal kapcsolatban, nem érdekelne mások véleménye. Nem szégyenlem őt semmi miatt mások előtt.
Eh,a szégyenérzet nem fér meg a szerelemmel,régen rossz.3 éve szégyenkezel?Na ne már.Ha nem zavarnának,akkor nem akarnál szakítani.A vőlegényem skizofrén,és néha olyanokat mond,hogy: Én vagyok Walt Disney.A műholdas kamerák átlátnak a falon.Ez a Truman show.
Komolyan mondom:nem szégyenlem.Szerelmes vagyok belé az összes paranoiájával együtt.Még anyum és apum előtt sem szégyelltem SOHASEM.De ha szégyellném,akkor elhagynám,mert az nem szerelem.Lehet,hogy csak szerintem nem,de akkor is.
Hogy tudsz olyannal lenni, akit szégyellsz?
Kölcsönös tisztelet és elismerés hol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!