Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti is így lennétek a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is így lennétek a helyemben? 22/L

Figyelt kérdés
3 éve van barátom és szeretjük egymást, de ahogy egyre komolyabb a kapcsolat annál jobban zavar pár dolog. Pl. zavar, hogy ott hagyta a sulit, csak a nyolc általános van meg neki, az is zavar, egy horogkereszt van a kezére tetováltatva.. stb ilyen dolgok. Engem annyira nem is zavarnak ezek, de szégyenlem őt emiatt, szüleim nem tudják ezeket de előbb utóbb úgyis megfogják. Néha a szakításon gondolkozok.. Mit tegyek?

2014. jan. 29. 19:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
NE a szüleidnek, vagy a környezetednek akarj megfelelni!! HA szeretitek egymást, kár lenne tönkretenni, nem?:)
2014. jan. 29. 19:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Okos lehetsz, hogyha ilyennel összejöttél :D 19 évesen már tisztában lehettél volna vele, hogy nincsen minden rendben ezzel a sráccal, hogyha csak 8 általánosa van.
2014. jan. 29. 19:46
 3/14 Moszuke ***** válasza:

ha már gondolkozol a szakításon akkor idő kérdése.

7hónapot jósolok nektek.

tedd a kezed a monitorra és küldöm az energiát

köszönöm a kérdésedet

2014. jan. 29. 19:46
 4/14 anonim ***** válasza:

:D

Téged minősít ám, ha egy ilyen emberrel együtt vagy. 8 általánost végzett és összejöttél vele???

Széép...

2014. jan. 29. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:

8 általános + horogkereszt...? Intelligens alak lehet. :D

De ha engem amúgy nem zavarna valami a barátommal kapcsolatban, nem érdekelne mások véleménye. Nem szégyenlem őt semmi miatt mások előtt.

2014. jan. 29. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha annyira tuti hogy megéri a szégyenérzést, akkor ne szakíts. Ha meg nem akkor szakíts. Mondjuk ha a szakításon gondolkozol szerintem eldőlt. Kár csűrni csavarni.
2014. jan. 29. 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Gondolkozol a szakításon? Szerintem nem, már eldöntötted csak nem tudsz róla, mert van valami ami miatt mégis vele maradnál. Például jó ha van valakid. Szerintem fölösleges tovább húznotok egymás idejét. Gondolom esély sincs rá, hogy újra tanulni kezdjen, így hosszú távon elég érdekes jövőt jósolok neki. Többnyire azt, hogy vagy megszakad a munkában és akkor is ki fog lógni a segge, vagy pedig azt, hogy valamilyen bűnözői karrier után néz.
2014. jan. 29. 19:53
 8/14 AndrejjaMarijann ***** válasza:

Eh,a szégyenérzet nem fér meg a szerelemmel,régen rossz.3 éve szégyenkezel?Na ne már.Ha nem zavarnának,akkor nem akarnál szakítani.A vőlegényem skizofrén,és néha olyanokat mond,hogy: Én vagyok Walt Disney.A műholdas kamerák átlátnak a falon.Ez a Truman show.

Komolyan mondom:nem szégyenlem.Szerelmes vagyok belé az összes paranoiájával együtt.Még anyum és apum előtt sem szégyelltem SOHASEM.De ha szégyellném,akkor elhagynám,mert az nem szerelem.Lehet,hogy csak szerintem nem,de akkor is.

2014. jan. 29. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:
és rendesen meg szokott ugrani?
2014. jan. 29. 19:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Hogy tudsz olyannal lenni, akit szégyellsz?

Kölcsönös tisztelet és elismerés hol van?

2014. jan. 29. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!