Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Összejönnétek az exetekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek az exetekkel újra, ha elétek állna, hogy próbáljátok meg?

Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 17:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10#

Lemaradtam, én valami mást írtam talán?

2016. jan. 14. 18:10
 12/18 anonim ***** válasza:

itt válaszolok a privátodra is, nem, nem az vagyok.

én csak arra reagáltam, hogy írtad: "ha valami csoda folytán" -és erre mondtam, hogy van bőven tapasztalatom olyan téren, hogy szakítotok és x idő múlva összejöttök az illetővel, na abból soha semmi jó nem fog kisülni.

hiába hogy újra "szerelmes" lenne beléd stb. mint ahogy írtad pár hónap és ugyan az lenne mint előtte.

szóval én csak az elméleti feltevésre mondtam, hogy még az is halott ügy lenne.

jó pár több éves kapcsolattal a hátam mögött mondom ezt.

2016. jan. 14. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:

12#

Mivel nem hiszek a csodákban, ezért az a félmondat már alapból magában foglalta egy pusztán elméleti feltételezés jelentését. :)

2016. jan. 14. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha csak a facebook profilját látom is rosszul vagyok. Be is állítottam hogy ne hozza fel a postrjait.

Komolytalan hülyegyerek. Jobban munt volt.

25 éves létére.

2016. jan. 14. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Kizárt. Volt konkrét eset, hogy az ex vőlegényem megtalált a neten, és megkeresett üzenetben. A kis pöts azt képzelte, hogy majd elválok a férjemtől és visszamegyek hozzá. Azok után, hogy anno miatta volt rengeteg veszekedésünk, aztán ő csalt meg engem, és még volt pofája felpofozni amikor szakítottam ezért. Végül is visszakapta, szóval a büszkeségem nem sérült. De hogy mégis hogy képzelte azt nem tudom.

Előadta a kis sirámait, hogy mennyire magányos, minden csaja otthagyta fél éven belül stb stb. Ő tudja hogy összetartozunk, és bár rosszul esik neki hogy férjhez mentem azóta, megvárja míg elválok és összeköltözünk, meg hasonló marhaságok.

Mondanom sem kell, elküldtem a francba. Ha ő lenne az utolsó pasi a földön, és én egyedül lennék, akkor sem. Bottal nem piszkálnám meg...nem hogy újra összejöjjek vele.

2016. jan. 14. 19:50
 16/18 opened paradise ***** válasza:
Hisztérikus röhögőgörcs jönne rám és max nyugtató lövedékkel tudnák leállítani. Aztán utolsó erőmel azt mondanám,hogy "...nyádpics...." :D
2016. jan. 14. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idő elteltével állna elém. mindketten változtunk. Neki már van pasija (titkon azt remélem ki tudja meddig), de ő szakított velem. Ha bizonyos idő elteltével (fél év/év) nekem se lenne senkim, nem zárkóznék el e kérdéstől. Tudnám kezelni a múlt béli hibákat/hibámat.
2016. jan. 15. 15:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszer megpróbáltam, éveket pocsékoltam el, ugyanaz lett a vége.
2016. jan. 15. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!