Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Abból szerzek elégtételt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abból szerzek elégtételt, ha tudom, hogy jobb életem van, mint az exemnek. Normális?

Figyelt kérdés

2 éve mentünk szét, a kapcsolat alatt mind ő, mind a családja butának, és semmit érőnek állított be.

Nem értékelték a diplomámat, azt hitték azért csináltam meg, hogy többet érjek, mint ők (már azelőtt fősulira jártam, mielőtt összejöttünk, őket jobban bántotta a diplomám, mint amennyire én büszke voltam rá). Irigyelték a kocsimat, folyton szidtak amiatt is, hogy minek vettem, rosszat vettem. Megjegyzem exem motort vett, folyamatosan szervízben van, a kocsim a kötelezőkön kívül (olajcsere, műszaki, gumicsere) nem volt szerelőnél.

Annyit gyötörtek, hogy a végén már magamat alacsonyítottam le, annyira meg akartam felelni, és bebizonyítani, hogy nem vagyok rossz. 2 évvel ezelőtt sikerült kiszakadno, kb fél éve sikerült regenerálódnom. Azt vettem észre, hogy karrierista lettem, büszke vagyok a teljesítményemre, és még többet akarok.

Emellett viszont mérem magam az exemhez. Néha beszélünk, én nem tartok vele haragot, neki valami baja van jelenleg, de nem izgat. Ő folyamatosan jobb akart lenni, mint én, most én is jobb akarok lenni, mint ő. Örömmel tölt el, ha az orra alá dörgölhetem az elért eredményeim, és tudom, hogy őt eszi a fene belül, mert előrébb járok, mint ő.

Tudom, ez nagyon gonosz dolog, de anno csak úgy tudtam elfelejteni, ha a hibáira koncentráltam. Muszáj éreznem, hogy jobb vagyok, sikeresebb és boldogabb mint ő, különben a múlt felőröl annyit szenvedtem.

Ez mással is van így?

2016. jan. 13. 09:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ha beszéltek róla, biztos van miről még hosszú időn keresztül, de én azt gondolom, hogy kiragadni bizonyos dolgokat ér, azt jelenti, hogy az embert érinti valami, de ami igaz, a szituációd nem egyszerű, keressél valami alternatívabb dolgot, ami elvisz egy egészen másik irányba, akkor ne a pszichológust keresd meg ilyen kérdésekben, aki próbál racionálisan és emocionálisan rávilágítani mi a hiba, hol kellene változtatni és mennyi esélyed van a változtatásra, hanem keress meg egy rontásleszedőt, és kérdjed meg, hogy ne küldje a maffiát a srác családjára rá éppen, szóval van ezer más módja a terápiának
2016. jan. 13. 16:20
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nektek, mindkettőtöknek nagyon jót tenne lelkileg, ha teljesen megszakítanátok minden kapcsolatot.
2016. jan. 13. 16:23
 23/25 anonim ***** válasza:
egy távoli ismerősünk meélte például, hogy ugyan meghalt az édesapja, de mielőtt meghalt egy alternatív valóságot talált magának realizálhatónak, te nyugodt maradnál, ez mit jelent?
2016. jan. 13. 16:27
 24/25 A kérdező kommentje:

Már egyszer megszakította velem a kapcsolatot, nem beszéltünk 3-4 hónapig. Utána ő kereste a társaságom, nem én az övét. Csak én nem akartam bunkó lenni, hogy nem válaszolok, azzal ismét csak őt igazoltam volna.

2016. jan. 13. 16:33
 25/25 anonim ***** válasza:
nem tudnád megnicsálni, hogy senki az életbe ne keresse többet őt, szerintem baromi béna, hogy ennyire fontos ki keres kit, valamelyikőtök mondjon le a keresgetésrúl és dobja a klotyóba az összes ismerkedési helyeit, lehetőségeit a kommunikécióra már
2016. jan. 13. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!