Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan dolog amit nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan dolog amit nagyon bánsz, hogy nem történt meg az exeddel?

Figyelt kérdés

2016. jan. 7. 22:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

3. vagyok- engem is lepontoztatok, de nem értem, miért. Olyan rossz, hogy nem csaltam meg az exem? Annak ellenére, hogy lett volna rá lehetőségem, és mindeközben ő vígan félrekefélt a hátam mögött. Így persze, hogy bánom, hogy nem éltem a lehetőséggel, sosem csaltam meg senkit, ez az érzés valahogy kimaradt az életemből.

És az is olyan rossz, hogy nem szakítottam egyből, amint problémát érzékeltem, hanem inkább próbáltam menteni a menthetőt? Mindenki azon nyafog, hogy izé, a mai fiatalok nem küzdenek a kapcsolatért, eldobják, ahelyett, hogy megjavítanák, erre tessék... Hát, borzasztó ez a pontozó brigád, komolyan :D

2016. jan. 8. 08:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy megbánhatunk bármit, ettől nem lesz se jobb, se rosszabb. Én is csalhattam volna meg az exem és hiányzik, sőt szeretem is, de nem kellettem neki. Ráadásul 10 nap alatt kihevert és lépett új kapcsolatba, és bizony ez a múlt már - ahogy nálatok is.

Biztos vagyok abban is, hogy sokan mást/máshogyan csináltatok volna, ahogy én is. Csak akkor és ott valamiért azokat a hibákat követtük el, vagy hagytuk ki a ziccert, amiért... Sajnos időgép nincs, így orvosolni sem tudjuk.

Abban viszont holtbiztos vagyok, hogy mindegy a Ti (és az én) exeink hol, mit, kivel csinálnak dolgokat, ha egyszer rég volt egy mély érzés irányunkba Ők is gondolnak ránk!

2016. jan. 8. 13:08
 13/21 anonim válasza:
11-es, hatalmas pacsi :D
2016. jan. 8. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt még kihagytam, hogy hajóúttal egybekötött kirándulás a visegrádi várba, együtt elmenni a budapesti karácsonyi vásárba, első közös karácsony a közös lakásban, tavaszi kirándulás a dobogókő tetejére és, hogy... áh mindegy is.
2016. jan. 8. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Az esküvő és a közös élet (: 20/L
2016. jan. 11. 01:34
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
pfu rengeteg van
2016. jan. 12. 11:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Halvány lila fingom sincs mert végülis nem voltunk együtt annyi időt hogy konkrétan kiderüljön milyen és hogy viszonyul hozzám de amennyi kiderült az alapján dugni kellettem volna. De aztán lehet követett de nem biztos.
2016. jan. 12. 21:18
 18/21 anonim ***** válasza:

11-es valaszolonak osztom a velemenyet.

Ha nem lennek lelkiismeretes, meg kellett volna csalnom akkor mikor lett volna ra lehetosegem. Legalabb a toredeket visszakapta volna...

2016. jan. 13. 02:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem beszéltem neki a vele kapcsolatos álmaimról, megérzéseimről, amik végül mind teljesültek.Csak olyan dolgokat bánok, amik ne történtek meg, amiket nem mondtam ki.Nem jutott rá idő, mert olyan keveset lehettünk együtt.Ő nagyon messze lakott.Az ország másik végében.Olyan kedves volt, teljesítette minden kívánságomat, tudta mit akarok, még ha kis sem mondtam.Egyet még lett volna, amiről sokat ábrándoztam.Mindig arra vágytam, hogy egyszer arra ébredjek fel, hogy váratlanul eljött hajnalban és itt áll a szobámban.
2016. jan. 19. 19:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy őszinte beszélgetést, ahol mindketten kimondjuk az elfojtott , eltitkoltt érzéseinket, hogy nyíltan és tisztán bevaljuk, hogy szeretjük a másikat.. és nem szakítés után mondjuk fél szavakban. Hiányzik, hogy beszélgessek vele, ő volt aki rendbe rakott, de az is aki tönkre tett. Neki tudtam csak megnyílni és ezt köszönöm neki, sajnálom jogy ezt már nem mondhatom el neki. Azt is sajnálom, hogy nem történt meg köztünk, mert talán akkor kifejeztük volna az érzelmünket. Sanálom azt is hogy a suli miatt keveset találkoztunk. És még van pár dolog amit sajnálok. :( 18
2016. jan. 19. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!