Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kellene majdnem-exxel kapcsolatban, valaki ráér egy kicsit?
Múlt év végén kezdődött a dolog,ismerkedtünk,tudtam,hogy kapcsolatban él,de láthatólag ez őt sem zavarta,az élettársa lökött.(Nem, nem tudom miért van még vele, van egy gyerek,gondolom miatta).A csavar: tudtam, hogy szeretője van/állítása szerint csak volt.Rendben, adjunk a dolognak egy esélyt.Valami történt február környékén, lehetett ez zsarolás akár az asszonyka, akár a szerető részéről,nem tudtam kideríteni, mindenesetre SMS-ben szakított.OK,kiborultam, mint egy...hosszú, a lényeg az, hogy mivel veszettül szerelmes voltam, hónapokig szóba se álltam vele,rá se néztem(egy helyen dolgoztunk bónuszként),szerintem még mindig jobb volt,mintha elástam volna a kertben.Aztán valahogy normalizálódott a kapcsolat,újra beszéltünk, de mivel elég csúnya dolgokat vágtam a fejéhez,vagy nem mert, vagy nem akart újra közeledni.Én mindenesetre azért ügyeltem, hogy a távolság megmaradjon köztünk.Aztán a nyár végén adódott egy másik munkalehetőség, többek között ettől az egésztől szabadulni akarván elvállaltam.Utána felköszöntöttem a szülinapján, részvétet nyilvánítottam anyukája miatt,kb. ennyi volt a kapcsolat.Nem kérdezte azóta, hogy vagyok, nem köszöntött fel a névnapomon.Néha lát/látom,mert egy városban élünk.Azt hittem, már nagyjából kiszerettem belőle, hisz nem keres, nem ír,ergo, nem gondol rám, nem számítok neki.Rendicsek...csak közben rájöttem,hogy nagyon-nagyon megsebzett,Én, akit mindenki egy nyugodt, türelmes emberkének ismernek,kiakadok hülyeségeken,és mindent magamra erőltetek(dolgozni járok,iskolába,stb.)holott legszívesebben bebújnék a takaró alá, és aludnék, addig, amíg valaki fel nem találja az összetört-szív elleni szérumot.És akkor a hab a tetejére: ma rám írt.Hogy vagyok, stb....Udvarias legyek, vagy elküldjem a francba? Mit akar? Tudja egyáltalán,mit akar?Vagy most nincs elérhető csaj kéznél?
Tudom, hogy a pia/szívlapát kombó bizonyos esetekben segít, de ha hallhatnék valami konstruktívat, megköszönném.
"most nincs elérhető csaj kéznél? " - leginkább erre gondolnék, vagy bepiált, és érzelgős hangulatba jött.
Ne foglalkozz vele, gyenge, hiteltelen ember.
Valamerre meg ki kéne kászálódni ebből, volt "közös" 2-3 hónapotok, de már 10 hónapja vége....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!