Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent az, ha egy majdnem három éves kapcsolatban a szex leredukálódott maximum 3-ra egy hónapban?
Szeretem a párom, de egyáltalán nem érzem már nőnek magam mellette. Mindig csak a kifogás, én vagyok fáradt, te vagy fáradt, tanulsz, jaj most ez fontosabb. Ha kezdeményezek is kitalál valamit. Ő már nem kezdeményez. Ha megkérdezem, hogy kívánja-e, azt mondja, hogy minden nap. De akkor mégis mi van?
Együtt élünk, de úgy érzem, csak egymás mellett. A napi kontaktus annyi, hogy hazajövetelkor puszi, ölelés, meg este egymás mellé fekvés az ágyban, összebújás. Esetleg a kettő között egy-egy puszi.
Amikor itthon van játszik a számítógépén. Sokszor azt érzem, hogy ez van nála az első helyen. Erről is beszéltünk sokszor, de ezt tagadja, hogy így lenne.
Mit csináljak? Nem szeretném, ha vége lenne, de mostanában nagyon sokat gondolkozom ezen. Fiatal vagyok még ehhez, hogy így éljek.
Más volt már ilyen vagy hasonló helyzetben? Mi történt? Hogyan oldottátok meg?
Köszi a segítséget. Én 23/L, ő 34/F
úristen! 34 éves, és hazajön, játszik a számítógépén???
De egy degenerált gyerekes pasik vannak ebben a században4
Mikor lesz ebből férfi, ha 34 évesen, olyan, mint egy 10 éves?
Szerintem hanyagol téged. Unalmas férj lesz belőle, aki téged házicselédnek=anyapótlónak tart.
Hát én biztos kivágnám,(csak különköltöznék) márcsak azért is, hogy tanuljon meg egyedül élni és hiányolni egy társat.
nem úgy néz ki, mintha a társad lenne...
Élt egyedül, előttem egy rövidebb kapcsolata volt, de azelőtt sokáig volt egyedül.
De igen meghíztam, de már fogyózom egy ideje :) /tudom, hogy olcsó kifogás, csak egy kis párhuzam, mióta fogamzásgátlót szedek, azóta olvadnak fel rám a kilók sajnos, mondjuk amúgy is hízásra hajlamos vagyok/. Már azt is mondtam neki, hogy nem szedem a tabit, mert baromi nehezen mennek le a kilók, pedig előtte könnyen jött, könnyen ment. Nem hatotta meg. Régebben működött az, hogy ameddig én tanulok, ő játszhat, azt csinál, amit akar, de elszállt a ló vele és amikor nem tanulok, akkor is játszik. Lehet, hogy az elhízás is benne van a dologban (de annyit nem híztam, hogy emiatt hozzám se nyúljon), de nem hiszem, hogy csak emiatt van ez..
Most nálunk hasonló a helyzet... Az órarendem miatt ebben a félévben nem tudtam elmenni nőgyógyászhoz felíratni a fogamzásgátlómat, így gumit használunk, amitől nagyon félek, hogy elszakad, lecsúszik, még a gondolatától is rosszul vagyok. Március óta nem fogyott el a 12 db-os óvszer, ez elég komoly változás nálunk. Ráadásul folyamatosan idegeskedek a vizsgák miatt (most végzek), másra se tudok gondolni, csak arra, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Párom állandóan kezdeményez, már már leteper, ami nekem kicsit se imponál (régen nem csinált ilyet, de persze tudom, hogy miért van), vagy hozzám se ér, nézi a tévét, olvas, gépezik. Én kézimunkával és orállal szoktam megoldani a problémát, de persze nekem is hiányzik a szex, de egy váratlan gyermekáldástól nagyon félek, ezért inkább hárítok. Erről még nem beszéltem vele, de most már lesz gyógyszerem, még egy hónap, mire hat, addig levizsgázom, és remélem, minden kerek lesz, mint régen.
A számítógépet szerintem úgy oldd meg, hogy legyenek olyan napok, amikor nem lehet bekapcsolni, pl. hétvégén. Ilyenkor csináljatok közös programokat. Ha van a hálótokban tévé, az is legyen tabu. Szerintem, ha többet foglalkoztok egymással, szex is több lesz. 23N
Ezen rajta vagyok :) Mondjuk leginkább magam miatt! :)
Köszönöm az eddigieket, mentek a zöld kezek! Emellett még várom a tapasztalatokat, tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!