Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki nem élvezi a szexet? Többi lent.17/L
Figyelt kérdés
Többször voltam már lánnyal is és fiúval is de nem élvezem.Jó érzés de nem tudok elélvezni. Ez mitől lehet?2012. máj. 22. 18:13
1/5 anonim válasza:
Olyat keress akit szeretsz, és teljesen el tudod engedni mellette magad.
2/5 anonim válasza:
Régebben nekem sem ment mert tul feszült voltam az együttléteknél de ha csak magadra összpontositasz és az aktuális párodra menni fog ne göröcsölj rajta csak engedd el magad
3/5 anonim válasza:
Biszex féreg. Auschwitz-ban dögöltél volna meg!
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak: egy kicsit jellemtelen vagy, de ezzel magadat minősíted:)
legyen a szívedben béke és nyugalom
2012. máj. 22. 18:55
5/5 anonim válasza:
nekem az elélvezés és a szex élvezete nem függ össze. másfél éven keresztül nem tudtam elélvezni szex közben, de ennek ellenére imádtam szexelni, és minden kínálkozó alkalmat kihasználtunk a barátommal. élveztem nagyon a szexet, csak orgazmusom nem volt. szerintem különböztesd meg ezt a két dolgot. ha egyáltalán nem élvezed a szexet, akkor orgazmusod sem lesz.
amúgy meg nekem máig nem megy a spontán orgazmus, mindig rá kell magamnak segíteni kézzel csiklónál. de legalább van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!