Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelent az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent az, ha egy majdnem három éves kapcsolatban a szex leredukálódott maximum 3-ra egy hónapban?

Figyelt kérdés

Szeretem a párom, de egyáltalán nem érzem már nőnek magam mellette. Mindig csak a kifogás, én vagyok fáradt, te vagy fáradt, tanulsz, jaj most ez fontosabb. Ha kezdeményezek is kitalál valamit. Ő már nem kezdeményez. Ha megkérdezem, hogy kívánja-e, azt mondja, hogy minden nap. De akkor mégis mi van?

Együtt élünk, de úgy érzem, csak egymás mellett. A napi kontaktus annyi, hogy hazajövetelkor puszi, ölelés, meg este egymás mellé fekvés az ágyban, összebújás. Esetleg a kettő között egy-egy puszi.

Amikor itthon van játszik a számítógépén. Sokszor azt érzem, hogy ez van nála az első helyen. Erről is beszéltünk sokszor, de ezt tagadja, hogy így lenne.

Mit csináljak? Nem szeretném, ha vége lenne, de mostanában nagyon sokat gondolkozom ezen. Fiatal vagyok még ehhez, hogy így éljek.

Más volt már ilyen vagy hasonló helyzetben? Mi történt? Hogyan oldottátok meg?

Köszi a segítséget. Én 23/L, ő 34/F

2012. máj. 23. 13:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

7 éves párkapcsolatban vagyunk, jegyesek, a szex már leredukálódott havi 1-re, szóval nem csak nálatok van ez így. Sose volt nálunk heti 1 szexnél több, mivel párom aszexuális, így nem érdekli a szex, csak az én kedvemért hajlandó lefeküdni velem, de amúgy nagyon szeretjük egymást, csak a szex nem működik a kapcsolatunkban, de ez nem annyira fontos, hogy szétmenjünk miatta. Felvetette a párom, hogy éljünk félig nyitott kapcsolatban, de nem tudnám ezt tenni vele.

Szerintem ti üljetek le és beszéljétek meg, ha ez neked nem jó.

22L

2012. máj. 23. 13:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Remélem rendbe jön a vizsgák után köztetek minden! Nekem is utolsó félévek vannak, mondjuk nekem imponálna, ha leteperne :) Bárcsak tenné! :)
2012. máj. 23. 13:23
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az Melinda? Mondtam már neked, hogy most a Diablo III fontosabb.
2012. máj. 23. 13:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem Melinda vagyok, és nem Diablo III-on játszik. Van más ezer játék. Sajnos. Szeretem az ilyen trollokat.
2012. máj. 23. 13:53
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szeretlek téged.
2012. máj. 23. 14:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Szuper. Ezek szerint nem érezted az iróniát. Normális válaszokat szeretnék! A nem témába vágó válaszokat legyetek szívesek mellőzni! Köszönöm!
2012. máj. 23. 14:10
 17/25 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy van-e rá mód, de nyomtass egy kamu lapot, hogy áramszünet lesz aznap, és kapcsold ki az áramot :D, egyszer bejön, hidd el akkor megjön a kedve :D

am a szex kalóriát éget, nem keveset, használd a fantáziád, hogy kicsald az odújából

2012. máj. 23. 18:03
 18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ez az ötlet! Kamu áramszünet :D Köszönöm! Jöhetnek még válaszok :)
2012. máj. 23. 18:36
 19/25 anonim ***** válasza:

Mennyire változatos a szexuális életetek? Gondolom semennyire (főleg h havonta 3-szor van)

Próbáljatok ki valami újat.

Vegyél fel valami szexit, kötözd ki és büntesd meg amiért elhanyagol.

2012. máj. 23. 19:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Amerikai felmérérés szerint a Gamerek 60%-a elmúlt 37 éves és több mint 12 éve játszik. Csak érdekesség képpen
2012. máj. 24. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!